פורסם 2003 בינואר 3122 שנים היי,יש לי בעייה בBOOT אחרי שהחלפתי את הלוח אם והמעבד במחשCהוא מזהה יפה את הזיכרון ההרד דיסק והסי די רומים, וכך גם את כל התקניהPCI במסך שאחריו, אך מייד אחר כך נכתבת לי הודעת שגיאה:NTLDR IS MISSINGומבקש דיסק להפעלהמה הבעיה ? ואיך מסדרים אותה ?(ואני מקווה שהיא לא מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק)
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים לצערך התשובה דווקא כן מתחילה ב-אתה צריך לפרמט את ההרד דיסק... :-\יש רכיבים ב-WIN שמותקנים בהתאמה ללוח שיש ברשותך.החלפת לוח דורשת פירמוט...
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר אבל זה אפילו לא מגיע לשלב שהוא מחפש את הוינדוס !זה נעצר עוד בשלב של הBOOT כפי שתיארתי מקודם !!
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים בכל מקרה תאלץ לפרמט את ההרד-דיסק. מכיוון שהתקנת לוח-אם חדש.ובנוגע לשאלתך ... חיפוש קצר העלה את התשובה הבאה.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים או שבמחשב הקודם ביצעת בוט מכונן אחר, או שיש לך פלופי בכונן או שמחקת לעצמך את קבצי המערכת מהכונן.בכל מקרה הייתי ממליץ על התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה כי העברת התקנה של וינדוס בין לוחות אם זה לא דבר מוצלח.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים תראה,יכול להיות שהבעיה היא בביוס,כנס לביוס ותבדוק אם ההגדות של הארד דיסק נכונות.
פורסם 2003 בפברואר 222 שנים תראה,יכול להיות שהבעיה היא בביוס,כנס לביוס ותבדוק אם ההגדות של הארד דיסק נכונות.זה לא קשור...כנראה הוא העביר את ההארד דיסק מהמחשב הישן שלו למחשב החדש והוא חייב לפרמט אותו...!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.