עבור לתוכן

Premiere, שילוב וידאו משני מקורות לקליפ אחד.

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה ממישהו שמבין בעריכת וידאו. (ערוץ 10?)

אני מעוניין לשלב שני סרטוני וידאו כך שיראו אותם ביחד באותו הזמן. כלומר כאילו סרטון אחד שקוף ורואים דרכו את השני כך ששתי התמונות מצטרפות לאחת.

נאמר אם אני מצלם חדר עם מישהו ואח"כ מצלם את החדר עם מישהו אחר אני רוצה שיראו כאילו שניהם בחדר ביחד.

זקוק להסבר מפורט כמה שניתן כי אני לא מקצוען עם Premiere, מצליח לערוך סרטונים רגילים אבל אין לי מושג איך לשלב בין שניים.

פורסם

אתה מתכוון להוריד לאחד את הopacity כדי שיראו אותו עם השני?

פורסם

אתה מתכוון להוריד לאחד את הopacity כדי שיראו אותו עם השני?

אני משוכנע שכן.. לפי ההסבר שלו זה בדיוק OPACITY.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אני צריך Compositing

ולבצע Opacity רק לחלק מבפריים ובחלק הזה להכניס את התמונה השניה - אבל אני לא מצליח . . .

פורסם

טוב אז אם הבנתי אותך נכון:

ה"סוד" הוא בצילום עצמו ולא בעריכה.

כבר עשיתי בעבר כמה דברים דומים.

אתה חייב שהמצלמה תיהיה סטטית- לא זזה בשום מצב- תקבע אותה על שולחן/חצובה.

אתה מצלם 3 שוטים:

1. שהחדר ריק.

2. מישהו 1 בחדר.

3. מישהו 2 בחדר.

בפרמייר:

בוידאו 1 אתה שם את השוט של החדר הריק. בגלל שזה סטטי- אתה יכול לצלם 3 שניות ולהקפיא את אתהמונה/ SLOW של 1.

עכשיו המשחק הוא שאתה שם שוט של מישהו בוידאו 2, ומישהו אחר בוידאו 3 (פתח עוד ערוץ וידאו נוסף).

שחק ביניהם, מי יהיה איפה ומתי.... (KEY FRAME יהיה נעים יותר לעיין כאילו הוא נעלם ברכות).

אתה יכול לשים גם את שניהם יחד, בשקיפות מסויימת.

עזרתי לך?

פורסם
  • מחבר

אז זה המצב:

את ה"סוד" כמעט הבנתי לבד. צילמתי שני קליפים של שני אנשים עם מצלמה על חצובה. לא חשבתי שצריך גם תמונה ריקה וכרגע זה כבר לא אפשרי.

אז יש לי שני קליפים שצריכים הרכבה (compositing).

הצלחתי להבין (איכשהו) שצריך mask ואכן ייצרתי mask ב paint עם צד אפור (זאת ההמלצה) וכך אני ממסך חצי תמונה (מנוגדת) מכל קליפ כך שיש לי כבר תמונה משולבת טובה. לא מושלמת, אבל מספיקה לצרכים שלי. משום מה יש הבדל בהירויות בקו באמצע למרות שהם צולמו באותו חדר באותה תאורה וכו,.

הבעיה של כרגע היא משום מה עם פס הקול, איך גורמים לשני פסי קול להישמע ביחד?? הגרירה לטראק נפרד לא ממש אינטואיטיבית ועולה על הטראק הקיים. מה אני אמור לעשות כדי ליצר שני פסים מקבילים ששומעים ביחד.

פורסם

לגבי חדר ריק- אפשרות אחרת היא לייצא "פריים" (שיפט+קונטרול+M), ואז לנקות את האיש בפוטו שופ, ולהחזיר לפרמייר בתור תמונה ארוכה של חדר ריק...

לגבי סאונד- במצב שלך- רק לפי שמיעה.

קח סאונד אחד, פתח את ה VIEW שלו, חפש משהו שישמש לך בתור ביט, למשל רעש /מילה מסויימת, קרב זוום, וחתוך בדיוק שם.

גם חפש בטראק 2 את אותה נקודה, ושים אחד מתחת לשני בדיוק, ואז תמתח חזרה לכל הסאונד.

שלחתי לך ה"פ עם טלפון אם הסתבכת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים