עבור לתוכן

קניית לפטופ בארהב

Featured Replies

פורסם

אהלם חבר'ה!

אני כרגע בארהב והחלטתי שיש צורך בנייד. גם כדי להעביר את הזמן וגם ללימודים באוקטובר (הנדסת תקשורת למתעניינים).

בכל מיקרה- אני בור וארץ בתחום.

מה שכן אני צריך מחשב טוב שידע להריץ גם משחקים מפעם לפעם. כמו כן אין לי מושג לגבי מחירים וטכנולוגיות, אתרים או רשתוץ שאפשר לרכוש בהם..נאדה.

כמובן שהצצתי והלפטופים נורא זולים כאן אך עדיין אין לי שמץ של מושג מה אני צריך..

תודה לעוזרים!

פורסם

מה התקציב , וכמה חשובה לך הניידות (יש הבדל גדול מאוד בין לפטופ עם מסך 15 אינץ' ששוקל 3 קילו למחשב 12" ששוקל 1.2 קילו. גם במחיר)

ליביו

פורסם

אם אתה רוצה אחריות נורמלית בארץ מלבד השנה הבינלאומית - רק DELL יתנו לך את זה. אתה פשוט קונה אחריות ל3 שנים ומעביר אותה לארץ לאחד מהיבואנים. בנוסף חפש באינטרנט קופונים למחשבי דל - בדרך כלל לא בעיה למצוא וזה חוסך מאות דולרים.

פורסם
  • מחבר

לגבי ניידות - אז כן יש עדיפות לאחד 15 אינץ'

לגבי תקציב - בסביבות ה1000 דולר פלוס מינוס, אין לי מושג כמה צריך...

ואיפו אני יכול לימצוא קופונים כאלה? אני בור ורץ במחשבים ניידים..ואיזה ניידים של דל מומלצים?

באמת תודה לעוזרים...אני דיי נואש

פורסם

פשוט תריץ חיפוש באתר FATWALLET.COM או בגוגל dell laptop coupon.

פורסם

לפני חודשיים קניתי נייד ממש טוב מDELL

כדאי לך לבקר באתר http://edealinfo.com/

אוף טופיק

כמו שאמרתי קניתי DELL מארה"ב וביררתי בקשר לאחריות אמרו לי שיש אחריות על החלקים אבל לא על הזמן מעבדה (מה שאחלה לגמרי מבחינתי)

ומה הכוונה להעביר לאחד מהיבואנים? יש צורך במילוי טפסים או משהו? או שפשוט ברגע שמשהו קורה אני ניגש עם התעודה מDELL ארה"ב וישר יסדרו לי את זה בלי בעיות?

פורסם

כשאני ביררתי על משהו דומה עם דל לפני שנה, הם אמרו שבזמן הרכישה צריך לקנות הרחבת אחריות ל-3 שנים ואז מותר לך להעביר את האחריות לכל מדינה שבה לדל יש נציגות רשמית (בישראל אאל"ט יש 7 כאלה).

אני לא זוכר בדיוק איך מעבירים את האחריות, אני חושב שהיה טופס (ואז האחריות היא מלאה כאילו קנית את המחשב בארץ) - אני בטוח שיש איזה בחור הודי שישמח להסביר לך את כל זה בשירות הלקוחות של דל.

פורסם

אני יודע שעל מנת להעביר אחריות של DELL חארץ או להפך יש להרחיב את האחריות מאחריות מקומית לבין לאומית וזה כרוך ( לפחות בארץ ) ב-860ש"ח.

פורסם

אני גם רציתי לקנות מחשב של דל מארה"ב...

דוד שלי שגר שם דיבר איתם והם אמרו לו שכדי שהאחריות תהיה בינלאומית צריך לקחת את האחריות של הארבע שנים...

ואז לי לפחות המחשב נהיה לא משתלם כי זה עולה 300+ דולר...

פורסם

כן אבל גם אם אתה קונה לפטופ בארץ כדאי מאד לקנות את האחריות ל3 שנים שעולה כמה מאות שקלים (לכיוון האלף) כמעט כל תקלה במחשב נייד תעלה יותר מהתוספת אחריות.

בנוסף הקופונים מאד מורידים את המחיר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם חבר'ה אבל אנ צריך קצת עזרה בדגמים ספציפיים.אני בור וארץ בתחום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים