עבור לתוכן

אתם חושבים שהמפרט הזה טוב להפעיל unreal נורמלי?

Featured Replies

פורסם

לא זה לא.

UT2003 זה Modified UT engine.

• תגובות 39
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בכלל לא אותו מנוע אחי. זה שתי עולמות נפרדים, הגרפיקה באנריל 2 אחרת לגמרי... לפי דעתי לפחות, וגם כעובדה אלו שני מנועים שונים.

פורסם

זה אותו מנוע או אותו מנוע עם שינויים מסויימים. אתה רואה הבדלים כי פשוט הדברים שמראים שונים. כמו שאם תשים משחק דובוני אכפת לי על הגראפיקה הזאת והוא יראה שונה.

לי גם יש הפסקות של שנייה כשאני עובר מאיזורים שונים וגם לי יש 2566, ומשום מה שינוי רזולוציות (לא עד 800X600& וגם הורדת פרטים בקושי משנים את הקצב

פורסם

מתי תבינו שאנריל2 מבוסס על אותו מנוע גרפי של אנריל טורנמנט2003 רק פשוט שיפרו אותו והוסיפו לו עוד אפקטים ודברים(כמו ההשתקפויות המדהימות ממשטחים מבריקים),אם תתעקשו על זה נוכל להשוות את זה ל QUAKE3:TEAM ARENA ול SOF2,שניהם מבוססים על אותו מנוע רק שב SOF2 הוסיפו לו מערכת שטח מיוחדת ומיפוי וגפות ועוד שאר ירקות אז מן הסתם הגרפיקה תהיה יותר טובה אבל הבסיס וקוד המקור הוא אותו דבר.

פורסם

כן.. בטח... תוך כמה חודשים ש-UT2003 יצא, לקחו את המנוע שלו, שיפרו בצורה בלתי נורמאלית, הוסיפו לו עבודה ב-DX9... בלאגן.

דבר כזה לוקח המון זמן, חצי שנה מינימום לדעתי.

פורסם

על UT2003 ו UNREAL 2 לא עבדו אחד אחרי השני אלא עבדו במקביל

UNREAL 2 = פיתוח של כמעט שלוש שנים

פורסם

ToR צודק,ומישה אתה לא חייב להיות כזה שלילי,אתה יודע אנשים לפעמים טועים.....

פורסם

באמת אני לא מבין איך הגעתם לזה שזה אותו מנוע...

כאילו על מה בדיוק אתם מסתמכים...? ::)

UT2003 זה מנוע משופר מאוד של UT!

U2 מנוע חדש לגמרי!

ה-Lightning Effects של Splinter Cell הרבה יותר יפים את האמת...

פורסם

U2 עובד על מנוע משופצר של UT2003.

נקודה.

אין מה להתווכח על זה.

רוצים ציטוטים מאתרים שונים, מפי מפתחי המשחק? אני אביא. יש כאן כמה שטרחו לקרוא על המנוע ולכן הם יודעים.

פורסם

נו תביא...

אבל שיכללו לינקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים