פורסם 2007 במאי 2618 שנים אז ככה זה המחשב שלי: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700 קניתי אותו עם OC ל- 3.6 אבל זה נראה לי מוגזם אתמול גם הוא הגיע לי ל-70 מעלות עם איזה משחק בלי גרפיקה יותר מדי מסובכת ונתקע וגם במנוחה הוא סביב הטמפרטורה הזאת .... אז שאלתי- האם למעבד הזה באמת האוברקלוק קצת מוגזם? יכול להיות גם שהוא מתחמם יותר בגלל שיש GTX במארז שהוא על 60+- מעלות והוא מחמם אותו אבל אין הרבה מה לעשות כבר הרכבתי עליו מאורר גם מלמעלה... והאם זה מסובך לשנות לו את ההרצה ? איפה ניתן לקרוא על זה חומר? מה המהירות המומלצת שהמעבד יהיה יציב בו? נ.ב כל המאוררים במארז נמצאים על מהירות אמצעית כי במהירות הגבוהה הם יותר מדי רועשים... תודה מראש
פורסם 2007 במאי 2618 שנים E6600 בסטוק יספיק ומספיק לכל ישומים/משחק שיש קיום..לעשות OC זה בחירה שלך כבר...ויש לך מדריכים וכו באתר תעיין..
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר E6600 בסטוק יספיק ומספיק לכל ישומים/משחק שיש קיום..לעשות OC זה בחירה שלך כבר...ויש לך מדריכים וכו באתר תעיין..אבל OC ל-3.6 נחשב OC גבוה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.