עבור לתוכן

בעיית לאגים קשה במשחקי רשתת

Featured Replies

פורסם

אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע.

יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..

פורסם

איזה משחק רשת זה? איזה חברת אינטרנט יש לך? יש לך רשת ביתית?

פורסם
  • מחבר

איזה משחק רשת זה? איזה חברת אינטרנט יש לך? יש לך רשת ביתית?

משחק הרשת GUNZ למי שמכיר עושה לי לאגים ברמה מטורפת בלתי אפשרי לשחקק אני מחובר בכרטיס רשת, חברת האינטרנט היא הוט בכבלים.

פורסם

זה עושה בעיות במשחק רק לך או גם לאחרים שאתה מכיר, אם רק לך זה בעיה אצלך אז תדבר עם חברת האינטרנט שלך ותשאל אותם הם ינסו לעזור וגם

תמחק רוגלות ותנקה קבצים זמניים ותבדוק שמתי שאתה משחק לא עובדת תוכנה שדורשת מהאינטרנט (תוכנת שיתוף,הורדות...זוללות פס וגורמות בהחלט ללאגים במחשקי רשת).

פורסם

תעשה בדיקת מהירות אצל ספק האינטרנט שלך.

אם תקין, תעשה פינג לואללה, לGOOGLE.COM ולשרת שבו אתה משחק ותרשום פה את התוצאות.

וכמובן, תסגור את כל תוכנות ההורדה, הורדות ומסנג'רים למיניהם לפני הבדיקה.

פורסם

אני יכול להגיד לכם מראש, שגם לי בתקופה ששיחקתי במשחק הזה הייתה בעיית פינגים קשה.

סביר להניח שזה נובע מהחיבור למשחק ולא ממנו.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אחים שלי אבל כמעט כל מה שאמרתם עשיתי אם זה לבדוק מהירות אינטרנט ולשחק בלי שום תוכנות שלוקחות את

מהירות האינטרנט או לנקות קבצים זה לא עוזר התקשרתי לספק ואמרו לי שאני צריך לתת להם את האייפי של שרת המשחק כדי שיוכלו לראות

אם הם נותנים עדיפות לשרת הזה אבל לא ידעתי איך לעשות את זה אם תוכלו להגיד לי איך או למצוא לי פתרון כלשהו תודההה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים