פורסם 2007 במאי 2618 שנים אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע.יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר איזה משחק רשת זה? איזה חברת אינטרנט יש לך? יש לך רשת ביתית? משחק הרשת GUNZ למי שמכיר עושה לי לאגים ברמה מטורפת בלתי אפשרי לשחקק אני מחובר בכרטיס רשת, חברת האינטרנט היא הוט בכבלים.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים זה עושה בעיות במשחק רק לך או גם לאחרים שאתה מכיר, אם רק לך זה בעיה אצלך אז תדבר עם חברת האינטרנט שלך ותשאל אותם הם ינסו לעזור וגםתמחק רוגלות ותנקה קבצים זמניים ותבדוק שמתי שאתה משחק לא עובדת תוכנה שדורשת מהאינטרנט (תוכנת שיתוף,הורדות...זוללות פס וגורמות בהחלט ללאגים במחשקי רשת).
פורסם 2007 במאי 2618 שנים תעשה בדיקת מהירות אצל ספק האינטרנט שלך.אם תקין, תעשה פינג לואללה, לGOOGLE.COM ולשרת שבו אתה משחק ותרשום פה את התוצאות.וכמובן, תסגור את כל תוכנות ההורדה, הורדות ומסנג'רים למיניהם לפני הבדיקה.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אני יכול להגיד לכם מראש, שגם לי בתקופה ששיחקתי במשחק הזה הייתה בעיית פינגים קשה.סביר להניח שזה נובע מהחיבור למשחק ולא ממנו.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחבר תודה על העזרה אחים שלי אבל כמעט כל מה שאמרתם עשיתי אם זה לבדוק מהירות אינטרנט ולשחק בלי שום תוכנות שלוקחות אתמהירות האינטרנט או לנקות קבצים זה לא עוזר התקשרתי לספק ואמרו לי שאני צריך לתת להם את האייפי של שרת המשחק כדי שיוכלו לראותאם הם נותנים עדיפות לשרת הזה אבל לא ידעתי איך לעשות את זה אם תוכלו להגיד לי איך או למצוא לי פתרון כלשהו תודההה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.