עבור לתוכן

GeForce 8500 GT

Featured Replies

פורסם

רק הרגשתי צורך לומר:

לי יש 8500GT והוא מדהים בכל מה שקשור לסרטים בHD.

במשחקים נכון הוא חלש יחסית, אבל עושה את העבודה יפה מאוד, אני משחק משחקים על MED-HIGH.

ויש FPS די גבוה.

אני חושב שהוא נורא משתלם יחסית למחיר שלו.

• תגובות 57
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השאלה במקום כי אני מנסה להתאים את הכרטיס למפרט שאני מתכוון לקנות, ואולי אתם תדעו להתאים יותר טוב ממני.

(ושוב אני מדגיש; אני לא מתכוון לשדרג בעתיד, אני לא מתכוון לעשות OC, אני לא מתכוון לעשות SLI או CF)

המפרט:

מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box

לוח אם ABIT IL9 Pro

כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB

זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 X2

כרטיס גרפי nVIDIA GeForce ? 256MB PCIe

צורב LG GSA-H42 X18 DVD

מארז מחשב NZXT Trinity

ספק כח HEC 400TRT 400W

מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD

מקלדת אלחוטית Logitech Cordless Desktop EX 110

רמקולים Logitech X-230

פורסם

אני הייתי הולך על ה8500GT הדגם שהביאו לו תקישור הוא עבר OC ושמו לוDDR3

קיצר שידרגו אותו באופן משמעותי כך שהוא פחות או יותר ברמה של ה7600GS רק שהוא תומך DX10

פורסם

לי יש 8500GT והוא מדהים בכל מה שקשור לסרטים בHD.

ראיתי פה דיבורים על איכות יותר טובה , יותר טוב בסרטים ועוד כל מיני הצהרות לא קשורות שרק מבלבלות קוראים.

כל מה שה8500 וה8600 מוסיפים שקשור לסרטים זה האצה מלאה של סרטים שנדחסו בAVC - H264 כשמשתמשים בקודק של NVIDIA בלבד

וזה משמעותי רק לסרטים ברזולוצית HD מלאה ובקצב BITRATE גבוה כמו סרטים שמגיעים על BLUE RAY או HDDVD ,למי פה יש בדיוק כונן כזה ?

בסרטים שמורידים מהאינטרנט (כמו סרטים של 700 עד 4 גיגה) ביחד עם מעבדים מודרנים וקודקים טובים אין שום בעיית הרצה , בטח שלא יהיה שום הבדל בין הכרטיסים בסרטי הXVID שרובכם מורידים ואפילו סרטי X264 של גיגה עד 4 (אלא אם כן המעבד שלכם ממש ממש חלש או שאתם חייבים להריץ בזמן צפייה בסרט תוכנה שתפצח את סוד הגנום האנושי).

רוב האנשים שיקנו את הכרטיס הזה לסרטים אפילו לא ידעו שהם לא מנצלים את האופציה של הH264 (בגלל שהם משתמשים בקודק לא של NVIDIA).

אז אין מה להוציא דברים מפרופורציה או מההקשר שלהם ,הכרטיס הוא לא "טוב לסרטים", אלא טוב ועדיף לצפייה בתוכן H264 ברזלוציה מאוד גבוה.

פורסם

השאלה במקום כי אני מנסה להתאים את הכרטיס למפרט שאני מתכוון לקנות, ואולי אתם תדעו להתאים יותר טוב ממני.

(ושוב אני מדגיש; אני לא מתכוון לשדרג בעתיד, אני לא מתכוון לעשות OC, אני לא מתכוון לעשות SLI או CF)

המפרט:

מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box

לוח אם ABIT IL9 Pro

כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB

זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 X2

כרטיס גרפי nVIDIA GeForce ? 256MB PCIe

צורב LG GSA-H42 X18 DVD

מארז מחשב NZXT Trinity

ספק כח HEC 400TRT 400W

מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD

מקלדת אלחוטית Logitech Cordless Desktop EX 110

רמקולים Logitech X-230

תיראה אני הייתי מוסיף כסף וקונה כרטיס יותר נורמלי למפרט כזה

אולי בכלל הייתי מחכה ל8600GTS המשופר והייתי קונה אותו להשאיר אפשרות

להריץ משחקים בצורה סבירה

פורסם

שוב פעם למגבלת התקציב שלך ה8500GT עם הOC מהמפעל מתאים בול

פורסם
  • מחבר

אז אולי עדיף לקנות 8500 GT עם 512 זכרון של DDR2

מאשר לקנות 8500 GT משופר עם 256 זכרון של DDR3?

זה אותו מחיר. (גם כן, שימו לב למעבד וללוח האם שבחרתי)

פורסם

לא ממש לא זה יוריד לך תביצועיים

זכרון גדול אמור לעזור ברזולוציות גבוהות=מסך גדול

לא במקרה שלך תשיאר איתו עם הDDR3

ודיי כבר!!

הנושא נטחן מספיק לא?

קיבלתה תשובות מעשרות אנשים

קיבלתה שתי אופציות תבחר אחת מהם

זה בסך הכל כרטיס מסך לא חיים ומוות

לדעתי עדיף ה8500GT המואץ

בהצלחה

פורסם

8500GT רגיל משתווה ומעט חלש יותר מ - 7300GT רגיל.

8500GT מומהר מאד מצליח להשתוות ל - 7600GS רגיל מדי פעם, 7600GS SONIC עדיף עליו ועוד לא עשינו לו OC.

פורסם

8500GT רגיל משתווה ומעט חלש יותר מ - 7300GT רגיל.

8500GT מומהר מאד מצליח להשתוות ל - 7600GS רגיל מדי פעם, 7600GS SONIC עדיף עליו ועוד לא עשינו לו OC.

לא נכון אתה מטעה תביא הכוחות

פורסם

The core-frequency for this card is 600MHz, and 1400MHz for the memory. This is a big step forward for Gainward, from the reference 450MHz frequency. We compliment the decision to use GDDR3 RAM instead of the commonly used DDR2 memory.

With this move, Gainward also increased the memory bandwidth from the default 12.8 GB/s to 22.4 GB/s. Even though the core/memory frequency of the tested card can be compared to the 8600GT, the BLISS 8500GT has got 50% less stream processors, bringing the number down to 16.

מה שאתה הבאתה הוא חלש יותר מה8500GT שאנחנו המלצנו אתה יכול לראות תהבדלים הן בתדרי הליבה והן בזכרון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה!

באמת טחון כבר הנושא, עזרתם לי הרבה, הסקתי את המסקנות בשבילי.

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים