עבור לתוכן

מה עדיף יותר ראם או פחות אבל דואל פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע רק 256 ראם שהוא מסוג DDR ועובד בתדר של 266MHz.

מה עדיף לקנות עוד 256 DDR-I או לקנות 512 אבל זה לא יעבוד לי בדואל?

אני חושב שעדיף 512 מישהו חושב אחרת?

אשמח לתשובות אם אתה יכולים בבקשה גם להגיד לי אם הלוח שלי תומך בדואל זה יהיה טוב המפרט בצד..

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

עדיף יותר RAM על DUAL

פורסם

כמה שיותר, יותר טוב. האחוז ביצועים שתרוויח הוא יותר גדול מאחוז הביצועים שתרוויח משימוש בdual.

פורסם

תיראה 2x256MB זה בדואל יתנו ביצועים טובים יותר מאשר 512MB בודד,אבל תחשוב עם אתה תירצה בעתיד לשדרג לעוד 512MB יהיה לך 2x512MB בדואל.

פורסם
  • מחבר

תיראה 2x256MB זה בדואל יתנו ביצועים טובים יותר מאשר 512MB בודד,אבל תחשוב עם אתה תירצה בעתיד לשדרג לעוד 512MB יהיה לך 2x512MB בדואל.

לא התקוונתי להוציא את ה-256 ולשים רק 512 התקוונתי להוסיף עוד 512 על ה256- הקיים!

פורסם

התשובה די פשוטה :

- כשיש לך dual channel הRAM עובד בערך פי 2 יותר מהר

- כשיש לך מחסור בזיכרון המחשב משתמש בדיסק הקשיח שהוא יותר מפי 200000 יותר איטי מזיכרון.

לך על כמות !

פורסם

התשובה די פשוטה :

- כשיש לך dual channel הRAM עובד בערך פי 2 יותר מהר

- כשיש לך מחסור בזיכרון המחשב משתמש בדיסק הקשיח שהוא יותר מפי 200000 יותר איטי מזיכרון.

לך על כמות !

תיאורטית כן..אבל מבחינת ביצועים נטו ההפרשים מגיעים ל20%+- תלוי במערכת וכו...(אומנם רוחב הפס מוכפל ל128 ביט אבל ב"עולם האמיתי" זה פחות)...

ובגדול אהבתי את הגישה/הסבר... ;D

פורסם

לך על כמות !

אחי למה התכוונת משתמש בדיסק קשיח?? ואיך מונעים את זה אם יש לי 1 גיגה זיכרון שבדר"כ 600 מגה פנוי??

פורסם

הוא התכוון לPF שהמערכת מקצה ומשתמשת בו כזיכרון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים