פורסם 2007 במאי 2418 שנים לא כדי לתקן, תילך לחנות שקנית מימנה אותו ותגיד להם שהוא תקול והם יחליפו לך אותו.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר לא לא לא, קיבלתי אותו מחבר שקנה אותו והא התקלקל לו אחרי תקופת האחריות.לא קניתי, קיבלתי.השאלה אם כדאי להשקיע בזה (אם אתקן אותו אקבל אחריות על התיקון לתקופה מספיקה?)
פורסם 2007 במאי 2518 שנים תקבל אחריות אבל גם לא הרבה זמן וגם לא תימצא את כל הרכיבים שמתאימים לך לוח אם, מעבד, איזו בעיה יש למחשב?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר נשרף משהו בפנים, אני רוצה לתת לחבר שמבין שיבדוק ויגיד לי בדיוק.הבעלים הקודם של המחשב אמר שזה כנראה הלוח.מחשב חדש כזה עולה באזור ה7000 לפי מה שראיתי, השאלה אם השקעה של כחמישית מזה שווה
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אם זה המחשב המדובר http://www.net-ron.com/catalog/product_info.php?products_id=246&osCsid=a2d6ab5233b7be62fcecb28c0226e45fאז כן כדאי לך לבדוק בנושא תיקון התקלה אבל תקח בחשבון שיתכן והתיקון יקר ובדרך כלל רק על הבדיקה לוקחים 100-200 ש"ח זה עוד לפני התיקוןדרך אגב חבר שלך לא בדק אותו לפני כן תשאל אותו אולי הוא יודע מה התקלה\או שיש לו כבר הערכה כמה עולה התיקון בכל מקרה אני הייתי לוקח תסיכון שווה להשקיע כמה מאות שקלים ולקבל נייד אומנם טיפה ישן אבל עדיין לצרכי גלישה עבודה וכו הוא מספקודרך אגב מחשב כזה המחיר הראלי שלו הוא לא 7000 ש"ח עזוב את המחיר שיש באתר המחיר הראלי לחדש כזה הוא 3000 ש"חאולי אפילו קצת פחותעריכה : אם זה אכן הלוח אם תתקשר לחברה ותשאל כמה עולה להחליף תלוח אם ותראה אם זה משתלם לך
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר זה גם מה שאני ראיתי ועל פי זה אמרתי את המחיר אין לי מושג מה המחיר הראלי ונכון לעכשיו לא השקעתי כלוםשבוע בא נראה מה חבאר שלי יאמר עליו
פורסם 2007 במאי 2618 שנים תיקון יעלה לך כמעט חצי מחירו כחדש, לפחות אצל HP.צריך לוודא שזה באמת הלוח, ואם כן - לנסות לחפש לוח חדש ב-Ebay ולהחליף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.