פורסם 2007 במאי 2418 שנים Msi M662 Intel core 2 duo T72001 Gb Ram 120 Gb H/Dמסך 15.4 BLUETOOTHWIFIב 5100 שקל חלוקה ל 12 תשלומים . . [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 00:47:26מצאתי פעם באינטרנט השוואה של הרבה מעבדים ומהירות ה super PI שלהם . ואני לא מצליח למצוא את זה שוב . . או לפחות השוואות של ה Core 2 duo עם מעבדים ישנים יותר כמו Core duo ו core solo
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר האמת שכן . קניתי באיבורי . אין לי עם זה בעיה . שאני אקבל את המחשב אני אבדוק את הרכיבים בחנות . אם זה מה שהזמנתי אני לוקח . וכמובן שנתיים אחריות .
פורסם 2007 במאי 2718 שנים מחבר אני לא חושב שהשרות שלהם כל כך גרועכמו שכולם משמיצים את KSP והשרות שלהם מצויין לא פעם ולא פעמיים השתמשתי באחריות שהיתה לי על המוצרים שלהםהם לקחו את המוצר בדקו אותו וההיאו לי אחד חדש במקום..דבר אחד אני לא מבין ה DELL6400עולה כלום כסף אז למה אף אחד לא ממליץ עליו ...תסלחו לי הודעה זאת נכתבה מה פוקט פי סי במהלך שיעור במיקרו כלכלה :-)
פורסם 2007 במאי 2718 שנים אני לא חושב שהשרות שלהם כל כך גרוע כמו שכולם משמיצים את KSP והשרות שלהם מצויין לא פעם ולא פעמיים השתמשתי באחריות שהיתה לי על המוצרים שלהם הם לקחו את המוצר בדקו אותו וההיאו לי אחד חדש במקום.. דבר אחד אני לא מבין ה DELL6400 עולה כלום כסף אז למה אף אחד לא ממליץ עליו ... תסלחו לי הודעה זאת נכתבה מה פוקט פי סי במהלך שיעור במיקרו כלכלה :-)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.