עבור לתוכן

מאווררי AC לא כאלו שקטים, מצטער לנפץ את המיתוס

Featured Replies

פורסם

אני מאמין שעם fanbas...

מה שחשוב פה, זה שיש מאוורים הרבה יותר "יעילים".

פורסם

כמו שהמלצתי בעבר, חבל לבזבז כסף על מאווררים יקרים אפשר להזמין ב18 שח מאייבורי. אני קניתי 2 של 120 והם שקטים מאוד.

המלצתי גם על GLACIALTECH ואבל תקנו AC.... הם יותר יקרים ועושים יותר רעש.... :nixweiss:

פורסם

הסיבה היחידה שכל הפורום נדבר ל AC זה המחיר, ואולי המוניטין.

האמת לדעתי זה משהו אחר....

אין מבחר טוב לשקט בארץ

פורסם

באותו מחיר יש את הגלישלטק ואת הזלמן, ואפילו טרמל טייק (רק הסיילנט ויל)

בקצת יותר יש את האנטק, סייק, סילברסטון.

פורסם

שכחתם את המאוררים של SCYTHE שהפתיעו בSILENT PC REVIEW והיו הכי שקטים אחרי הNEXUS.

אם אני לא טועה מדובר במאוררים האלה:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7570

אם זה אכן 3X120MM אז זה ממש מציאה, ועוד שקט.

פורסם

למי שלא איכפת מרעש אז אני יכול להציע לכם מאורר אחד הנדירים. רק חבל שאין אותו בארץ באף מקום אני הייתי קונה אותו אבל אין אותו באף מקום.

המאורר גם יפה מאוד גם עם לדים וגם CFM מטורף על הראש :silly: לדעתי אם הוא באמת יהיה בארץ הוא יעולה כ-90 שקל משום שהדגם הקודם שלו שנראה אותו דבר רק מהירות המאורר יותר נמוכה. יש לו 90 CFM !!!!!!!!!!! משוגע על הראש זה... :xyxthumbs:

קחו את זה: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm

אני בלי שום דילמה הייתי לוקח אותו אפילו רשום שה-BACKGROUND NOISE יותר נמוך מ-17 DBA .

פורסם

מוזר מאוד...יש לי פה 2 מאווררים של AC של 80 מ"מ יושבים חצי מטר ממני (בדיוק חצי מטר באלכסון) ואני לא שומע מהם כ-ל-ו-ם!! ואני בנאדם עם שמיעה מצוויינת...אני שומע דברים וצלילים שאנשים אחרים לא שומעים אף פעם...אני לא מבין איך הגעת (פותח הדיון) למסקנה שהמאווררים של AC לא שקטים...קניתי בהמלצה מחבר ומהפורום ולא טעיתי....שקטים לחלוטין ביחס לכול דבר אחר שהיה לי לפני זה....ודוחפים אוויר בצורה מאוד טובה...

תשמע משהו אבל: יש הרי את החירור של המארז או הגריל...אז הוא הרי חוסם את האוויר אז החיכוך של השאיבה והאוויר מגדיל את הרעש משמעותית מאוד...לפי יומיים פירקתי את המחשב של אחים שלי כי המאוורר החדש ששמתי שם (גם של AC) עשה רעש של טרקטור....פירקתי והפעלתי אצלי והפלא ופלא!! שקט מוחלט....חיברתי אותו כשהוא לא מוברג והוא היה שקט ואיך הצמדתי לחירור של המארז היה רעש נוראי...בקיצור קדחתי עם מקדח כוס הורדתי את החירור של המארז (מארז פשוט וג'נרי) ושקט מוחלט עכשיו...

אז יפשוט המאווררים הקודמים שהיו לך היו חלשים ולא יצרו היתנגדות שאיבת אוויר כול כך גדולה אז לא היה רעש....יכול ליהיות שהמארז של פשוט וג'נרי וזה הגורם לבעיה...אז לפני שאתה משמיץ את החברה ואת מוצריה ואת דעת וידע האנשים בפורום תבדוק את עצמך (ואת המארז שלך והחירור שלו)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך הגעת (פותח הדיון) למסקנה שהמאווררים של AC לא שקטים...

כתבתי איך הגעתי למסקנה הזו:

אטמתי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים...

חיברתי אותו כשהוא לא מוברג והוא היה שקט ואיך הצמדתי לחירור של המארז היה רעש נוראי...

יש לי את המארז 6A19 , איפה שהמאווררים - אין ברגים, זה נתפס עם תופסן מיוחד, מפלסטיק.

• אז יפשוט המאווררים הקודמים שהיו לך היו חלשים ולא יצרו היתנגדות שאיבת אוויר כול כך גדולה אז לא היה רעש....
  • יכול ליהיות שהמארז של פשוט וג'נרי וזה הגורם לבעיה...
  • אז לפני שאתה משמיץ את החברה ואת מוצריה ואת דעת וידע האנשים בפורום תבדוק את עצמך (ואת המארז שלך והחירור שלו)

אני אענה:

• כפי שכתבתי.. המאווררים היו 0.30A (=לא חלשים) והונמכו ל 15% ב SpeedFan... אז כן - מהירות הסיבוב שלהם קטנה משמעותית לרעש הנוראי שהם עושים בד"כ... אך ציפיתי ממאווררי AC להיות שקטים, לפחות כמו המאווררים הרעשניים שלי, שמונמכים ב SpeedFan.
  • אני לא ממש מעודכן....... 6A19... נחשב ג'נרי?
  • לא השמצתי... ניפצתי מיתוס. ביצעתי בדיקה בפועל והתוצאות ברורות.

פורסם

6A19 לא נחשב ג'נרי....אבל מוזר שאצלך זה כול כך רועש....אצלי ואצל המון המון אנשים אחרים (רובם אני מכיר-חברים דודים וכ'ו..) המאווררים פשוט שקטים ברמה עולמית...לא מיתוס ולא כלום...פשוט הוכחה מניסיון אישי...

אבל בכול מקרה אני מיתייחס לדגם של ה80מ"מ ושל ה92מ"מ....לא היתנסתי ב120מ"מ (כמו שיש ב6A19) אז יכול ליהיות שה120מ"מ כן רועשים (יחסית) אבל אני יודע מניסיון עם עשרות עשרות של מאווררים שה80 מ"מ של AC שקטים לחלוטין...

ולא ידעתי איזה מארז יש לך אז סליחה על הטעות....פשוט ביצעתי בדיקה כמו שציינתי למעלה והגריל של המארז גרם לכול הרעש

פורסם

אממ, בקשר לרעש שהמאוררים עושים וכשמוציאים אותם מאיפה שהם היו וסתם מחזיקים באוויר והם שקטים - זה החורים במארז, בגלל היניקה של האוויר שומעים רעש אז או ש - לחבר את המאורר באופן רופף שיהיה כמה שיותר מרווח בינו לגריל או להוריד את הגריל

פורסם

למה שלא נשים אותו באמצע המארז וזהו??

במיוחד במאוור בלי מסגרת שכיווניות האוויר הרבה פחות מרוכזת והלחץ נמוך חייבים להצמיד כמה שיותר, שהאוויר יצא/יכנס ולא סתם יגרום לסירקולציה פנימית.

פורסם

שים גם על הDVD

אמרתי, אם אי אפשר להוריד את הגריל אז לא להצמיד כל כך את המאורר לגריל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים