עבור לתוכן

מאווררי AC לא כאלו שקטים, מצטער לנפץ את המיתוס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום רכשתי 2 מאווררי AC , המומלצים בשל היותם שקטים וחזקים (Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake)

המאווררים שהיו לי במארז הם 120mm שהגיעו איתו. 0.30A , שהורדתי אותם ב SpeedFan ל10%/15% (15% מכניס אוויר, 10% מוציא אוויר)

לפני שהרכבתי את המאווררים החדשים, אטמתי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים הישנים.

המאווררים החדשים הם 0.13A (חלשים יותר מבחינת צריכת זרם) ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם דרך SpeedFan :-\

חיברתי את המאווררים החדשים והקלטתי בדיוק מאותם מקומות.

לצערי, הרעש גדול פי 2 או 3.

אמנם הטמפ' של הרכיבים ירדה ב5-10 מעלות לכל רכיב (4 HD / מעבד / לוח) , אך הרעש בלתי נסבל :(

לידיעה,

אורן.

:s07:

פורסם

איזה דגם קנית??

אני קניתי 2 מאוררים שלהם ואני עובד עם מארז פתוח.לעומת מה שהיה לי קודם הם נחשבים שקטים.

פורסם

גם אני קניתי את המאוורר הזה, הוא די חלש אבל חרישי. אני לא שומע אותו ממרחק 10 ס"מ.

פורסם

זה לא המאווררים רועשים - פשוט השמיעה שלך טובה מדי :P ברצינות, יש לי כאן ארבעה AF12025 עובדים מחוץ למארז ובקושי אפשר לשמוע אותם ממרחק 1m. והם לא זורקים הרבה אוויר, זה נכון, אבל עדיין יותר חזקים ממאווררים אחרים בעלי פליטת רעש דומה.

פורסם

כנ"ל החלפתי 2 מאווררים מג'נרי לAC 12mm והכמעט ואין הבדל בעוצמת הרעש..

עדיין כמו נתבג(בשבילי) :bash:

פורסם

אתם צריכים לשמוע את המחשב שלי

פורסם

כמו שצוין בפורום המון..שקט זה דבר יחסי..אם אתה חובב שקט קנה את המאווררים של glacialtech....

ומנסיון (אישי) ושל עוד כמה מאות אנשים בפורום הזה המאווררים של AC שקטים...

פורסם

לא לשכוח את מוד ה7 וולט הנחמד שמשתיק את המאורר

פורסם

שלום לכולם,

היום רכשתי 2 מאווררי AC , המומלצים בשל היותם שקטים וחזקים (Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake)

המאווררים שהיו לי במארז הם 120mm שהגיעו איתו. 0.30A , שהורדתי אותם ב SpeedFan ל10%/15% (15% מכניס אוויר, 10% מוציא אוויר)

לפני שהרכבתי את המאווררים החדשים, אטמטי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים הישנים.

המאווררים החדשים הם 0.13A (חלשים יותר מבחינת צריכת זרם) ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם דרך SpeedFan :-\

חיברתי את המאווררים החדשים והקלטתי בדיוק מאותם מקומות.

לצערי, הרעש גדול פי 2 או 3.

אמנם הטמפ' של הרכיבים ירדה ב5-10 מעלות לכל רכיב (4 HD / מעבד / לוח) , אך הרעש בלתי נסבל :(

לידיעה,

אורן.

:s07:

צודק וגם אני כתבתי את אותם דברים לאחר שקניתי שני מאווררים של AC והתאכזבתי בסה"כ עוצמת הרעש היא סבירה אך ממש לא חלשה כפי שמגדירים וגם נתוני החברה לא בדיוק מציאותיים כי לפי דעתי הם מפיקים הרבה יותר מ23DB שהם טוענים כנראה שהמרחק שהם מדדו תרעש לא בדיוק משקף תמציאות[br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 01:46:14

לא לשכוח את מוד ה7 וולט הנחמד שמשתיק את המאורר

נכון אם כי אני העדפתי לבנות FAN BUS יותר ביטיחותי לספק

פורסם

שמעו כנראה אצל כמה אנשים פה יש הגדרה חדשה לשקט...

אני קניתי שלושה מאווררים שנייים כמו שפה אמרו בתרד ואחד שרק מוציא...

עכשיו זה שמוציא ממש שקט ואחד מוציא מכניס הכנסתי בקידמת המארז...גם שקט!

אבל המאוורר השלישי מוציא מכניס שממתי בדלת חלון...והופתעתי לשמוע שהוא רועש!

נותן זימזום קל של קול כזה חשמלי ונותן ויברציות...

ככה שהוא 100% פגום

מסקנה

כשקונים מאווררים צריך לבדוק אותם בדיוק כמו פירות וירקות לפני הקניה

פורסם

זה לאו דווקא שהמאוורר פגום. ייתכן שהוא מתחכך עם המארז, או גורם לרעידות.

שקט זה דבר סובייקטיבי, והמאווררים הללו מומלצים באופן יחסי למלאי המוצע בארץ(שהוא דל למדי).

פורסם

זה לאו דווקא שהמאוורר פגום. ייתכן שהוא מתחכך עם המארז, או גורם לרעידות.

שקט זה דבר סובייקטיבי, והמאווררים הללו מומלצים באופן יחסי למלאי המוצע בארץ(שהוא דל למדי).

אז זהו שאפילו הוא לא היה מחובר לדלת והחזקתי ביד...הוא עדיין עשה ויברציות ורעש

פורסם

יכול להיות שהמאוורר באמת פגום

יכול להיות שהוא פשוט לא הורכב טוב או שהכנפיים לא מאופסות וזה מה שגורם לו לרעוד ולהרעיש

פורסם

איזה מוד 7 וולט? גם ככה המאוורר מאבד מהיעילות בגלל כיווניות האוויר.

http://www.silentpcreview.com/article739-page3.html#ac

ב7 וולט הוא נותן רק 17 CFM.

האנטק tri cool נותן 30 ב 5 וולט ודירוג שמע כמעט זהה (חרישי לחלוטין בחדר נורמלי)

וגם המאוורים של Scythe טובים בהרבה.

http://www.silentpcreview.com/article695-page1.html

הסיבה היחידה שכל הפורום נדבר ל AC זה המחיר, ואולי המוניטין.

פורסם

איך הם עשו שם 9V?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים