עבור לתוכן

Big Typ 120 דחוף ביותר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פתחתי דיון עם כל הפרטים, תחפש בעמוד הראשון בפורום הזה ממש (אוברקלוקינג וקירור).

השאלה היא עד כמה זה מרעיש? המחשב שלי מאוד שקט כרגע.

פורסם

הוא לא מאוד מרעיש אבל יותר שקט זה הרגיל ולא הVX!

אגב אני מצטער לאכזב אבל לא רשמת איזה מעבד! וכמה OC אתה עושה!

אז איזה מעבד?? וכמה OC אתה עושה??

פורסם
  • מחבר

מה ז"א לא כתבתי? הכל כתוב בדיון/אשכול שפתחתי.

Amd 64 4800+ שזה 2.5 GHZ ואני רוצה להביא את זה ל3 GHZ בערך, אם אפשר אז יותר, אבל זאת המטרה בעיקרון.

עד עכשיו הבאתי את זה ל 2.75 GHZ וזה יציב, אבל אני לא מצליח להעלות את זה ועדיין לשמור על יציבות. הכל כתוב שם, אשמח לקבל גם שם עזרה.

אגב, עד כמה בעצם זה מסוכן הקטע של המשקל? המארז סתם ככה לא זז, אני אף פעם לא מעביר אותו ממקום למקום, אבל תנודות קטנות יכולות להיות אם אני מזיז את השולחן או משהו (בזהירות), אז עד כמה זה מסוכן במצבים כאלה?

פורסם

ככה סתם בשימוש רגיל זה לא מסוכן אבל מספיק פעם אחת שלא העברת בזהירות.... ;D

אני ממליץ לך על הרגיל בל זאת.

אגב מה הטמפ' שלך עכשיו?

פורסם
  • מחבר

ככה סתם בשימוש רגיל זה לא מסוכן אבל מספיק פעם אחת שלא העברת בזהירות.... ;D

אני ממליץ לך על הרגיל בל זאת.

אגב מה הטמפ' שלך עכשיו?

אתה ממליץ על הרגיל? לא על ה-VX? למרות כל הסיוט שבהרכבה, פירוק הלוח וכו'? לא נראה לי שזה משתלם לי.

הטמפ' של המעבד במנוחה לפי CORE TEMP 36,33 (שתי הליבות) ולפי EVEREST בערך 43 מעלות. זה אחרי ה250 MHZ שהוספתי.

אגב, מה עם הזלמן 9500? איך הוא בהשוואה לBT?

פורסם

הוא הרבה יותר רועש ופשוט לא משתלם!

אני מציע לך לקנות BT רגיל ומשחה טובה שתחזיק לתקופה ארוכה ואז לא תצטרך לפרק אותו הרבה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להתעסק עם ההרכבה. מצד שני, אני מפחד כי ה-VX כבד וזה יכול להיות מסוכן.

האם הזלמן 9500 קל להרכבה? ואיך הביצועים שלו ביחס לביג טייפון?

פורסם

בקשר ל9500 אני יודע שהוא יותר רועש ביצועים פחות טובים יותר יקר ובקיצור לא משתלם!

אם אתה לוקח משחה טובה אז צריך להרכיב רק פעם אחת אחת... (קח MX1)

פורסם

אני לא מרבה להגיב בפורומים אך כאן הייתי חייב להגיב.

לפתוח הת'רד:

נכון שיש סיכון שהVX כבד מדי בשביל סוג החיבור השלו, וגם אני חששתי מזה (אני אולי לוקח אותו למחשב שלי) אך כנראה שאין ממה.

היום קניתי מספר דברים בחנות שהבעלים מכיר אותי ושאלתי אותו ברצינות האם יש סיכון עם ה-VX. הוא אמר שהוא הרכיב שם כבר מספר מחשבים איתו והוא הוזיז אותם (וכפי שאתה מכיר מעבדות בחנויות, מוזיזות במהירות ולא בזהירות) ולא הייתה בעיה אחת אפילו.

בקשר לרעש, אני לא יודע אם nizzan7 מתכוון למשהו אחר אבל ה-VX לא יותר רועש במהירות הנמוכה ביותר שזו בעצם המהירות הגבוהה ביותר ברגיל. לכן עדיף את ה-VX כי הוא שקט באותה מידה כמו הרגיל ואם צריך- מגבירים מהירות.

בנוסף, יש לך ביקורת באתר על הקירור.

סליחה על החפירה :smile1:

פורסם
  • מחבר

לא חפרת בכלל. עזרת מאוד. תודה.

פורסם

טוב אני לא יודע אבל נראה לי שכזה משקל בלי פלטה אחורית זה מסוכן ואני אישית לא הייתי קונה את זה ומסתכן!

פורסם

חברה,

מה זה אומר משחה טובה ? איזה סוג וכמה זמן היא מחזיקה מעמד ? מה קורה כשהיא כבר לא מחזיקה ?

אני הרכבתי big typ רגיל, והיו לי בעיות של חום ומחשב לא עולה מידי פעם, אז פרקתי והרכבתי אותו

שוב הפעם יותר חזק (היה נראה לי שבגלל המשקל שלו הוא קצת מתרחק מהמעבד ולכן רציתי לחזק יותר)

אבל לא שמתי עוד פעם משחה בין המעבד למאוורר, ובהתחלה הייתה אחלה טמפרטורה (28) אבל לאט לאט

הבעיות חוזרות. יכול להיות שזה בגלל המשחה ? (את המעבד עצמו לא פרקתי).

(יש לי PRESCOTT P4 עם socket 478 ובלי הטייפון היה לו 60 מעלות).

תודה

פורסם

משחה טובות הן משחות אכותיות כגון: zalman stg1,arctic silver,mx1

משחה טובה יכולה להחזיק שנה וגם עשר תלוי בתנאים...

הMX1 יכולה להחזיק 5 שנים גם ואפילו יותר.

אחרי שהיא כבר לא מחזיקה הביצועים פשוט פחות טובים!

ובקשר לאם זה בגלל המשחה כבר עניתי לך בתרד אחר שכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים