פורסם 2007 במאי 2418 שנים קניתי את ה Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 מה ההבדל בינו לבין ה- Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310?ממש ממש דחוף.האם צריך בשניהם לפרק את הלוח אם?
פורסם 2007 במאי 2418 שנים כן...בכל מקרה תצתרך לפרק את הלוח כי הפלטה האחורית מתלבשת מן הסתם ....מאחור ;Dוההבדל הוא קודם כל בהרכבה.....הVX ממש ממש ממש יותר נוח להרכבה כי הדגם הרגיל ממש כאב ראשקירור מעולה, ונראה לי גם של VX מהירות המאוורר גבוה יותר
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מה שקניתה מאלץ לפרק את הלוח אם בשני יש אפשרות שליטה במאוורר ואין צורך לפרק , תלוי בסוקט המעבד
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר כן...בכל מקרה תצתרך לפרק את הלוח כי הפלטה האחורית מתלבשת מן הסתם ....מאחור ;Dוההבדל הוא קודם כל בהרכבה.....הVX ממש ממש ממש יותר נוח להרכבה כי הדגם הרגיל ממש כאב ראשקירור מעולה, ונראה לי גם של VX מהירות המאוורר גבוה יותרהשאלה היא האם יש הבדל בביצועים? [br]פורסם בתאריך: 24.05.2007 בשעה 16:42:05מה שקניתה מאלץ לפרק את הלוח אם בשני יש אפשרות שליטה במאוורר ואין צורך לפרק , תלוי בסוקט המעבד הסוקט זה AM2 אם זאת הכוונה.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים הייתה צריך לקנות את השני כי זה לא תומך בסוקט הזהאבל אני יבדוק שנייה יכול להיות שעדכנו את התמיכה שלו (שאני קניתי הוא לא תמך )http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.aspכנראה תומך...... תבדוק עם יש משהו שמזכיר AM2 "Base on the launch schedule of AMD AM2 socket, only the products that are manufactured after 06/20/2006 will support AM2 socket. "
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר בסדר יביאו לי מחר את ה-VX. הביצועים של השניים אותו דבר, וההבדל הוא בנוחות?
פורסם 2007 במאי 2418 שנים עדיף את הVX שליטה במאוורר ויותר קל להתקנה מה שיש לי זה סיוט חחח , אני מת לרענן משחה טרמית ואני מפחד בכלל להתחיל לפתוח את הברגים לקח לי שעה עד שהצלחתי להרכיב אותו חח , התעקם לי בורג ... קיצר סיוט לא כדי לך להסתבך.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר זה פשוט להרכיב את ה-VX? למה אני לא מבין יותר מדי, אבל יש מי שעוזר לי. ולא צריך לפרק את הלוח, נכון? פשוט לחבר.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים המאוורר מתחבר לסוקט עצמו שזה קליל ביותר ,לא כמו הקודם שהיה צריך לפרק את הפלסטיק שהחזיק את המאוורר בלוח אם בשביל להרכיב אותו
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר אז לסיכום: לא צריך לפרק כלום, נכון? פשוט לענות בנכון או לא נכון אגב, איך ה-VX בהשוואה לtt120?
פורסם 2007 במאי 2418 שנים כמו שאמרו נכון לא צריך לפרק לוח. אבל תיזהר מאוד כאשר אתה מזיז את המחשב!!! כי אין לו פלטה אחורית אז הוא יכול לשבור לך את הלוח אם אם לא תיזהר!!! ;D זהירות ובהצלחה! תתחדש
פורסם 2007 במאי 2418 שנים החדש יותר רועש אם אתה שם אותו על מקסימום!לי יש את הישן על מקסימום (1300-1400 סל"ד) והוא שקט!מאוד מרוצה!אגב בדקתי לך ועל הקופסה של הביג טייפון שלי שהוא לא VX כתוב שהוא מתאים גם לAM2!איזה מעבד יש לך? אני עם D 820 שהוא מעבד רותח ואני לא עובר את ה50 במאמץ ביום חם!וכל הAMD יותר קרים מהפנטיום D אז אתה לא צריך יותר הביג טייפון הרגיל!והרגיל הרבה יותר שקט!אתה עושה OC?
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר החדש יותר רועש אם אתה שם אותו על מקסימום!לי יש את הישן על מקסימום (1300-1400 סל"ד) והוא שקט!מאוד מרוצה!אגב בדקתי לך ועל הקופסה של הביג טייפון שלי שהוא לא VX כתוב שהוא מתאים גם לAM2!איזה מעבד יש לך? אני עם D 820 שהוא מעבד רותח ואני לא עובר את ה50 במאמץ ביום חם!וכל הAMD יותר קרים מהפנטיום D אז אתה לא צריך יותר הביג טייפון הרגיל!והרגיל הרבה יותר שקט!אתה עושה OC?כן, עושה. אם הוא רועש יותר כשאני שם אותו על מקסימום, עד כמה יותר רועש? והאם כדאי לשים על מקסימום בכלל? יש הבדל בביצועים ביניהם?
פורסם 2007 במאי 2418 שנים תראה ברור שיש הבדל בביצועים כי בכללי זה בערך אותו גוף קירור ומאוורר שהוא הרבה יותר חזק.ברעש גם יש הבדל דיי גדול כי כידוע TT מייצרים מאווררים דיי רועשים!איזה מעבד יש לך? כמה OC אתה עושה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.