פורסם 2007 במאי 2418 שנים שווה הוא לא שווה לקנות זה החלום שלי כול הזמן אני חולם על אקסבוקס סתכלו על הסירטון !!!! זה מעצבן אני מפחד שזה יקרה לי ! אז שווה לקנות הוא לא??
פורסם 2007 במאי 2418 שנים לאקס בוקסים הישנים היתה את הבעיה הזאת דיי הרבה.החדשים (מנובמבר 06 והלאה) דיי עמידים.יש לי את שלי מדצמבר והוא עובד 5 שעות ביום כמו גיבור.רק חשוב שיהיה במקום מאוורר....אל תשים אותו בתוך ארון...תן לו לינשום ;Dאני מאד מרוצה.יש לי מחשב חזק מאד (e6600 x1900xtx 512 and 2 gig ram)ואני נהנה יותר באקס בוקס על המסך בסלון עם הסראונד כי המשחקים פשוט יותר טובים...יש בצורת מגעילה של משחקי מחשב...ואילו לאקס בוקס הם פשוט זורמיםשלא לדבר על הכוכבים (גירס אוף וור וכו...)
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מיקרוסופט משקרת וכן יש את הבעיה גם לחדשים כולל עלית כניראה רק בחורף הבעיה תיפתר שיצאו הגירסאות החדשות-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262138.0
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אל תתיחס לת'רד המטופש הזה שקרירין נתן לך!הוא מתבסס על מאמר מטופ]ש לא מבוסס, שיש לו מספר קטן כמו זרע של אנשים שהשתתפו בו, ומן הסתם רובם יהיו אלה שנהרס להם ה-360...kudu: אתה באמת משחק 5 שעות ביום? גם במשחקים הכבדים כמו GOW?ובאיזה תנאים אתה מציב אותו שהוא עומד לך ככה?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים שמתי לב בסרטן שאנשים מעמידים אתו על פתח יציאת האוויר אין פלא שהוא הולך להם ככה אני פשוט השכבתי אותו על החלק שאין חריצי אוויר והכול יופי המכשיר בקושי מתחמם ואצלי הוא עובד כמעט כול היום
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אל תתיחס לת'רד המטופש הזה שקרירין נתן לך!רק תכתוב נורות המוות האדומות בגוגל באנגליתואז תגיד לי אם התרד מטופש יש להם בעיה רצינית וצריך ליתיחס לזה
פורסם 2007 במאי 2518 שנים אני גם חושב לקנות 360 וחושש מאותה בעיה,רק לא הבנתי למה יש התפעלות מקונסולה שעובדת 5 שעות ביום,למה בדרך כלל היא לא מחזקיה מעמד??
פורסם 2007 במאי 2618 שנים אם אתם לא רוצים לקחת את הסיכון תצטרכו לחכות עוד הרבה זמן עד שיגיעו גירסאות חדשות של XBOX שעדיין לא יצאו אפילו בחו'ל, וגם אין להם אפילו זמן יעד. לדעתי תעשו כמוני ותתחילו להנות כבר עכשיו. ועל מנת להנמיך את הסיכון יש לשמור את הXBOX במקום קריר (קרוב למזגן) וגם לקנות אותו עם ערכת קירור. אני אישית מכיר מישהו שמשחק כל יום 5 שעות באקס בוקס בלי ערכת קירור כבר כמה חודשים לא היו לו בעיות והוא אפילו לא ידע שיש בעיות של התחממות במכשיר. לדעתי חבל על הזמן, תיקנו עכשיו
פורסם 2007 במאי 2618 שנים רק תכתוב נורות המוות האדומות בגוגל באנגליתואז תגיד לי אם התרד מטופש יש להם בעיה רצינית וצריך ליתיחס לזה באמת בעיה רצינית, אבל המאמר והסקר הזה שהבאת הוא אחד המפגרים והפחות מקצועיים שיש!האחוזים שזה יהרס לך אפילו לא קרובים ל-60%!
פורסם 2007 במאי 2618 שנים בפעם המיליון לא אמרתי שאני מאמין שזה 60% אני כן מאמין שזה הרבה יותר מי 4-5% שמיקרוסופט אומרת וזה בעיה רצינית במיוחד בארץ שאין אחריות רישמית והמחירים הרבה יותר יקרים
פורסם 2007 במאי 2618 שנים צריך ליתיחס רק לא לקחת תמספרים כמספרים אמיתים הבעיה של ה360 ידוע כבר הרבה זמן עד כמה שהבנתי הקיץ היה אמור לצאת הגירסה החדשה אבל דחו אותה לחורף אין לי מושג למה בכלל מאז קריסמס ה360 לא מוכר הרבה יש לו מכירות נחמדות בארצות הברית אבל באזורים אחרים המכירות חלשות אני מעריך שבחורף גם תיצא גירסה חדשה וגם תתחיל סוף סוף מלחמת מחירים שתעזור לכולנו
פורסם 2007 במאי 2618 שנים זהו, שהעניין המבאס הוא שאני מאמין שירדו המחירים של כל הגרסאות הנוכחות עם יציאת הגרסא החדשה, אבל אני מניח שהגרסא הדשה תיהיה יקרה למרות שהביצועים ישארו אות דבר, וזה מה שמבאס.אני גם בטוח שאין מצב בעולם שאני אקנה את זה מהארץ! גם יקר, וגם יקח כמה חודשים עד שזה יגיע ( ה-elite עוד לא הגיע לארץ לפי מה ששאני יודע )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.