פורסם 2007 במאי 2318 שנים אחרי שהגדרתי אותה כבר..אפשר לשנות אותה?.. כי עשיתי אותו די דפוק אני חושב.. =\
פורסם 2007 במאי 2418 שנים לא תוכל לשנות אותה אחרי שהגדרת אבל אתה יכול לחזק אותה איך שתרצה, כלומר אם אתה רוצה לחזק את הקסמים שלך תשתמש בהם(DESTRUCTION,ILLUSION וכו) אם אתה רוצה לחזק את הסקיל של החרב תשתמש הרבה בחרב.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר אני עוד די מתחיל במשחק ועוד לא הגעתי לקטע של הגילדות...יאנו גילדת הקוסמים הלוחמים גנבים וכאלה..לגנוב דברים אני לא יכול.. נכון?.. זה תלוי במה שבחרתי.. או שאני יכול לפתח את זה גם?
פורסם 2007 במאי 2418 שנים אפשר לשנות את הדמות בעזרת קודים בקונסול. מהנסיון שלי איתם הם גורמים לכמה בעיות, אבל זאת הדרך היחידה (למ"י):(כדי להכנס לקונסול לוחצים על "~" ומזינים את הקודים)sexchange - לשנות את מין הדמותshowbirthsignmenu - לשנות את סימן הלידהshowclassmenu -לשנות את הclassshowracemenu - לשנות את הגזע
פורסם 2007 במאי 2418 שנים אני עוד די מתחיל במשחק ועוד לא הגעתי לקטע של הגילדות...יאנו גילדת הקוסמים הלוחמים גנבים וכאלה..לגנוב דברים אני לא יכול.. נכון?.. זה תלוי במה שבחרתי.. או שאני יכול לפתח את זה גם?אתה יכול לפתח גם את זה.וגם לגנוב אתה יכול.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר אז ממה שהבנתי.. כל הדמויות הן אותן דמויות בערך..רק שכל דבר אחר שאתה בוחר (גזע, ו-2 הדברים האחרים) מוסיפים לך נקודות במקומות מסוימים..נכון? =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.