פורסם 2008 במרץ 3117 שנים באמת בדקתי עכשיו. וזה שלהם! ואו אני לא מאמין שיש להקה כזאת....עוד יותר לא האמנתי אחרי ששמעתי את כל השירים האחרים שלהם (הם כל כך גרועים לדעתי וזה היחיד שהוא טוב, אבל טוב כל כך שזה לא יאמן!! מצטער אם אני פוגע במישהו עכשיו).תודה רבה לך שניצל!!! אתה ענק!!מאיפה אבל ידעת על איזה שיר אני מדבר ועוד מאיפה ידעת שזה שלהם?!
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים חברה שלי השתגעה בנסיונות חיפוש שלו לפני חודשיים בערך חיפשנו את המילים בגוגל אחרי אחת הפעמים שחברה שלי שמעה אותו וכתבה אותן.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים חוחוחו ציטטתי את עצמי ;D עריכה:זה באמת ממש דומה לשיר של הפרסומת: ממש דומה?! אני כבר חמישה ימים לא מפסיק לשמוע את השיר הזה!!! שיר מדהים. זה קופי הלחן של הפרסומת רק הפזמון שונה.. החבר'ה שכתבו אותו לפרסומת טוענים בבלוג הפרסומות שאין קשר, אבל באמת שקשה לי להאמין. בכל מקרה הרווחנו בגדול מהבלוג הזה.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים שאלה הפוכה...באיזה סרט השיר killing in the name of-rage against the nachine מופיע בST?תודה
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מי זאת הלהקה הזו + שם השירhttp://www.apple.com/trailers/paramount/stoploss/sl_large.htmlבערך מהשניה ה20
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחפש שיר מהמעברון שהולך בהוט על הסדרה דנג'רוס. והשיר הרוסי מהGTA החדש. אני גם מחפש שיר של U2, אני זוכר שהקליפ עסק בגבר ואישה, שכל אחד היה בדירה שלו, וקיר הפריד בנהם, וזהו אני חושב .......?
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מישהו יודע איך קוראים לשיר שמושמע בדרך כלל במחצית של משחק NBAשיר של בחורה בסגנון Lasgoחלק מהמילם של השיר הם your touch is evreything i dream for,you are it's what i need.. it what i need..
פורסם 2008 באפריל 417 שנים 1. שיר ישראלי, שהולך משהו כמו "לא יכול - להוריד - ממך - את - העיינים בלה-בלה-בלה מפיקות מרגליות. 2. שיר גם ישראלי, עם שורה כמו "חבל שאי אפשר ללכת ערומים" 3. שיר שאני יודע שיש סיכוי די נמוך שתמצאו, קצת ישן, עם שורה כמו "Im still a w..." ו-"Dose'nt have to be" (יש שם מילה שמתחילה ב-W, אולי While, אבל אני לא סגור על מה היא) מישהו מכיר אולי משהו מהשירים האלה ויכול לתת לי את השם? זה יהיה נחמד
פורסם 2008 באפריל 417 שנים 1. זה של מאיר אריאל. לא זוכר איך קוראים לשיר, כנראה "לא יכול להוריד ממך את העיניים".רועי - חפש בגוגל את המילים + lyrics.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים 1. זה של מאיר אריאל. לא זוכר איך קוראים לשיר' date=' כנראה "לא יכול להוריד ממך את העיניים".[/quote']זה המקורי, אבל סביר להניח שהוא מתכוון ל"חידוש" : כלא 6 - לא יכול
פורסם 2008 באפריל 417 שנים סביר מאוד להניח שזה החידוש, מכיוון שהוא הושמע ברדיו באחת מהתקופות האחרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.