פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים לא מצאתי פשוט ידידה הביאה לי את השירכאילו:אם מצאת אז תשתף, אולי אחרים רוצים לדעת
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע? (בקובץ המצורף).הקובץ המצורף הוא RAR כי אי אפשר להעלות MP3 אז רק תשנו את הסיומת ל-MP3.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אוליי פשוט הוא היתכוון שתביא את השם של השיר, שמי שיכנס לתראד הזה ויחפש שיר דומה ימצא את השם.
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אהלן חבר'ה... שמעתי שיר לאחרונה שמאוד מצא חן בעיניי... אני לא ממש זוכר איך הוא הולך ומי שר אותו אבל בפזמון זה הולך משו כזה: why don't you baby nanannannann annana nan... anymore ring any bell fella's?!?!?
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים אהלן חבר'ה... שמעתי שיר לאחרונה שמאוד מצא חן בעיניי... אני לא ממש זוכר איך הוא הולך ומי שר אותו אבל בפזמון זה הולך משו כזה: why don't you baby nanannannann annana nan... anymore ring any bell fella's?!?!? נראה לי Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע? (בקובץ המצורף). הקובץ המצורף הוא RAR כי אי אפשר להעלות MP3 אז רק תשנו את הסיומת ל-MP3. הקובץ ששמת לא טוב, אבל יש להקה שנקראת Milk Inc הייתי הולך בכיוון הזה =]
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים ראיתי ב-YouTube את milk inc אבל זה לא זה, הקטע ששמתי הוא קטע טארנס\טכנו כזה של דקה ושם זה להקה רגילה.מה זאת אומרת הקובץ שהעלתי פגום?
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אוליי פשוט הוא היתכוון שתביא את השם של השיר, שמי שיכנס לתראד הזה ויחפש שיר דומה ימצא את השם. אבל אמרתי שלא מצאתי אותו ידידה הביאה לי השם של הקובץ לא אומר כלום קוראים לו תותים
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים ראיתי ב-YouTube את milk inc אבל זה לא זה, הקטע ששמתי הוא קטע טארנס\טכנו כזה של דקה ושם זה להקה רגילה.מה זאת אומרת הקובץ שהעלתי פגום?יש מצב גם שאין לי את הפורמט כיווץ שאתה עובד עליו..נסה לכווץ עם האשף של XP..
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אנשים דחוף מישהו יודע אם יש שם מיוחד לשיר לטינו (latino) מישהו יש מקום שאפשר לשמוע את השיר זב דחוף בקשה אנשים!
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים יש מצב גם שאין לי את הפורמט כיווץ שאתה עובד עליו..נסה לכווץ עם האשף של XP..מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע? (בקובץ המצורף).הקובץ המצורף הוא RAR כי אי אפשר להעלות MP3 אז רק תשנו את הסיומת ל-MP3.
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים אהלן חבר'ה... שמעתי שיר לאחרונה שמאוד מצא חן בעיניי... אני לא ממש זוכר איך הוא הולך ומי שר אותו אבל בפזמון זה הולך משו כזה: why don't you baby nanannannann annana nan... anymore ring any bell fella's?!?!? נראה לי Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby לא זה לא זה גבר .. אפילו לא מתקרב :-\.. מישהו ?!?
פורסם 2007 בספטמבר 618 שנים היימחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילההיא שרה גם בעיברית וגם באנגלית
פורסם 2007 בספטמבר 718 שנים היימחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילההיא שרה גם בעיברית וגם באנגלית נדמה לי זה משהו של עופר ניסיםתנסה את זה:offer nissim feat maya - rain
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.