פורסם 2007 ביולי 2518 שנים בסופרנוס היה איזה שיר ששמעתי (http://www.sendspace.com/file/edl63m) ונראה לי שהיה לי אותו פעם אבל אני לא זוכר תשם משהו ידע מה השם של השיר ? תודה רבה מראש !!!
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אני לא מכיר את השיר,אבל ישבתי חמש דקות,הקשבתי,עשיתי חיפוש ומצאתי התאמה. יכולת לעשות את זה לבד. בכל אופן BLACK ROB-WHOA.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים פשוט רשמתי את כל המילים שהצלחתי לשמוע בתוספת המילה LYRICS,בצירופים שונים.הביטוי המנצח היה "MESSED UP IN THE HEAD I MEAN" LYRICS.(הגרשיים נרשמים גם בגוגל). בכל אופן אין בעיה.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים היי,מישהו יוכל לומר לי איך קוראים לשיר מהפרסומת החדשה של אל-על?(שיר ענק).MuTaTiOn.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים לשיר קוראים Wishing on a Star של Beyonce-Knowle שיר ענק!, אבל יש ביצועים אחרים שיותר יפים מהביצוע המקורי שלה. תודה!
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים האם מישהו יודע איך קוראים לטראק שיש להרב מאוד אנשים בפלאפון עם הצפירה\אזעקה בהתחלה ואז יש טראנס כזה? אין לי אפילו את הטראק הזה, מישהו יכול להעלות אותו אולי?תודה.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מישהו יודע מה השם של השיר מהפרסומת על הוט its magic magic ??תודה A KIND OF MAGICשל QUEEN אולי?
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים מישהו יכול למצוא את השיר שהיה במופע של ערוץ הילדים לפני הרבה זמן, משהו כמו I'am a hero!! שרה את זה אישה... תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.