פורסם 2007 במאי 2318 שנים שלום לכולם קניתי מחשב לפני כשנה ואני רוצה לדעת האם הוא מספיק חזק על מנת לעבוד עם הממשק הכי חזק של ויסטה אולטימייט.. אז המפרט הוא cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: 2g 667MHZ dual chanel - זה 4X512 כי הרחבתי עכשיו hd: 320GB 7200RPM 16MB 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt אני יוסיף כנראה איזה מאוורר רציני dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A חשוב לי לדעת כי אני עומד להתקין ויסטה ואני רוצה לדעת אם זה יעבוד חלק וגם אם זה יעבוד חלק עם משחקים ובכלל האם יש לויסטה תמיכה למשחקים כמו fm07 ו pes6 תודה רבה למי שיעזור !!
פורסם 2007 במאי 2318 שנים המפרט אמור לסחוב ויסטה בלי בעיה..מה שכן אני לא הייתי ממליץ לך לקפוץ לויסטה במיוחד אם אתה חובב משחקים וכו...
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר לא ממש חובב משחקים משחק מנג'ר ופרואבולושיין ומדי פעם משחקי מכוניות וכאלה ואמרתי נמאס לי מxp ואני רוצה קצת לראות ולשחק עם הויסטה שנראה לי מדהים וגם ראיתי אותו על מחשב והוא נראה לא רע אני יודע שיש בעיה עם הרבה ישומים ויש לי כבר כמעט את כל התוכנות שאני צריך מותאמות לויסטה השאלה אם זה יעשה לי בעיות ולא יסחוב חלק וגם אם זה יעשה לי בעיות עם המשחקים שציינתי כי אם לא אני ישר קופץ על זה תודה שוב על התגובות
פורסם 2007 במאי 2318 שנים מחבר תודה לכםעוד תגובות בבקשה ;Dבעיקר בעניין המשחקים וכשהתכוונתי לממשק הכי חזק זה aero אם אני רושם נכון חשוב לי לדעת האם לא יהיו תקיעות ודרך אגב על איזה דיסק עדיף להתקין את הווינדוס על זה עם ה16mb זכרון או ה-8 ?האם יש לזה חשיבות?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים לא קשור לפורום מפרטים.אם תבדוק בפורום ווינדוס, יש שם תרד בסטיקי עם שני כלים לבדיקה של תאימות לויסטה על כל גרסאותיה.מכיוון שאם אעביר את התרד למקומו הוא ינעל בכל מקרה, אנעל אותו כבר עכשיו - ולהבא תריץ חיפוש ותקרא את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.