עבור לתוכן

איזו תוכנה מאפשרת לי לחלק את מהירות הגלישה בראוטר?

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר והבעיה היא שבמשחקי רשת כגון CS יש עליות פינג ענקיות כל כמה דקות. העניין הוא שזה קורה רק כשאחי באינטרנט במחשב השני (אליו מחובר הראוטר, והמחשב שלי מחובר אליו אלחוטית).

אני רוצה להוריד תוכנה שתאפשר לי להגביל אותו כך שאני אוכל לשחק.

פורסם
פורסם

אפשר גם DU SUPER CONTROLER שפחות מעמיסה על המחשב

פורסם

אחי הורדתי אבל אין לי מושג איך משתמשים בה.. תוכל לרשום לי מדריך קטן מה אני עושה בה ואיך או תוכנה אחרת..

בבקשה אחי תעזור לי אם זה

תודה מראש

פורסם

אפשר להגדיר את הראוטר שיעביר למחשב X כמות מסוימת ולמחשב Y כמות מסוימת לא?

פורסם

ברוב הנתבים לא ניתן.

יש לך מה שנקרא QOS שבו אתה מתעדף את התקשורות.

לדוגמא, אתה נותן עדיפות גבוהה לפורט 80 (גלישה) על פני פורט 4662 (למשל) שבו האימיול שלך משתמש וככה לצמצם את הפגיעה של האימיול בגלישה שלך.

בחלק מהנתבים אתה יכול לתת למחשב מסויים עדיפות לגבי המחשבים אחרים, אבל זה לא מחלק את רוחב הפס באופן חלק.

פורסם

אה אבל תיעדוף פורטים זה עדיין לא חילוק רוחב פס, גם אני אשמח להסבר כיצד עושים זאת עם netlimiter, יש לי את netlimiter אבל אני משתמש בה כתוכנה לניתור תעבורה :-\

תודה.

פורסם

מישהוא יכול להסביר לי אבל איך אני משתמש בתוכנה הזאת.. מחלק את רוחב הפס או מגביל את הפורטים משהוא כזה כי למשל שמשחקים בשני המחשבים במקביל קאונטר לדומא יש פינגים גבוהים מהרגיל בשניהם

תודה לעוזרים

פורסם

מישהוא יכול להסביר לי אבל איך אני משתמש בתוכנה הזאת.. מחלק את רוחב הפס או מגביל את הפורטים משהוא כזה כי למשל שמשחקים בשני המחשבים במקביל קאונטר לדומא יש פינגים גבוהים מהרגיל בשניהם

תודה לעוזרים

מישהוא? בבקשה אנשים זה דחוף לי קצת עזרה

פורסם

אבל זה רק מגביל במחשב.

נניח יש לך אינטרנט 3/0.5 בבית ואתה מחלק את זה ל2 מחשבים כלומר - 1500/250 לכל מחשב ואם תגביל את ההעלאה\הורדה במחשב מסוים. מחשב אחר לא יקבל\"יפוצה" על המהירות שהוא הוגבל בה,

בקיצור, הוא מחפש משהו שיאפשר לו פיצול האינטרנט בין מחשבים איך שהוא רוצה ולא רק ל2 חלקים שווים.

אני צודק?

פורסם

Lost Spirit אני חושב שהבנתה אותי אחי..

יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית ויש לי 1.5MB אינטרנט..

עכשיו הבעיה שאני משחק CZ בו זמנית בשני המחשבים עולים הפינגים.

למישהוא יש פתרון לזה? מה אני עושה זה מעצבן בטירוףף

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אז זהו שאלה פתרונות של העבר . .

יש תוכנה שנקראת cfos speed

והיא עושה TRAFFIC SHAPING

בחודש האחרון גם יצאה גרסה לרשתות . . שווה לנסות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים