פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כרטיס קול (משהו איכותי)נותן?כי יש רמקולים ברמה והכרטיס קול שלי הוא על הלוח.אני ארגיש בהבדל אם יהיה לי כרטיס קול אחר?מה מומלץ?לי יש רמקולים 4.1.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים כרטיס קול על הלוח פועל בסטריאו...משמע אתה לא יכול לחבר את הרמקולים שלך כמערכת סראונד.כדי לנצל את המקסימום מהמערכת שלך אתה צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב-4.1 ומעלה (למעשה אפשר לקנות היום רק 5.1 ומעלה),ולא כל הכרטיסים האלה יקרים בסיכומו של דבר. חפש בחנויות הרשת הישראליות השונות ואל תהסס לקנות, האיכות תשתנה פלאים ברגע שתחליף לכרטיס קול איכותי.אם אתה מתלבט איזה כרטיס קול לקנות, פנה שוב לפורום הזה.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר הייתי רוצה אם אפשר המלצות של כרטיסי קול איכותיים (משהו עד 500 ש"ח בערך),לי יש Z560 כמו כן אפ אפשר את ההסברים מה כל כרטיס נותן.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים שלום, יש לי גם שאלההאם איכות הקול במשחקים עם אוזניות גם תשתנה אם אני אחליף לכרטיס טוב יותר?
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אני לא יודע איזה כרטיס קול בדיוק יש לך עכשיו אבלבכל מקרה אם אתה רוצה סרואנד ולא סתם 4 רמקולים שמשמיעים אותו דבר אתה צריך כרטיס קול שתומך ב-4 רמקולים (שוב אין לי מושג מה יש לך עכשיו)אני יוצא מתוך הנחה שהרמקולים הם לא דיגלטיים (יקרים מאד)
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים כרטיס קול על הלוח פועל בסטריאו...משמע אתה לא יכול לחבר את הרמקולים שלך כמערכת סראונד.כדי לנצל את המקסימום מהמערכת שלך אתה צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב-4.1 ומעלה (למעשה אפשר לקנות היום רק 5.1 ומעלה),ולא כל הכרטיסים האלה יקרים בסיכומו של דבר. חפש בחנויות הרשת הישראליות השונות ואל תהסס לקנות, האיכות תשתנה פלאים ברגע שתחליף לכרטיס קול איכותי.אם אתה מתלבט איזה כרטיס קול לקנות, פנה שוב לפורום הזה.שטויות, הcmedia על הלוח שלי תומך בלי שום בעיה ב5.1.גם הכרטיס על הVTXH של בן דודי תומך ב5.1 ויש לו אפילו spdif.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 כרטיס קול מצויין ב- 280 שקל.שמעתי שיש בעיות עם האספקה שלו בארץ.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים כרטיס קול על הלוח פועל בסטריאו...משמע אתה לא יכול לחבר את הרמקולים שלך כמערכת סראונד.כדי לנצל את המקסימום מהמערכת שלך אתה צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב-4.1 ומעלה (למעשה אפשר לקנות היום רק 5.1 ומעלה),ולא כל הכרטיסים האלה יקרים בסיכומו של דבר. חפש בחנויות הרשת הישראליות השונות ואל תהסס לקנות, האיכות תשתנה פלאים ברגע שתחליף לכרטיס קול איכותי.אם אתה מתלבט איזה כרטיס קול לקנות, פנה שוב לפורום הזה.אוף כמה שטויות...1.יש לוחות שאת הכרטיסי קול שלהם (ששימשו כסטריאו) הפכו בעזרת דרייברים ל-4.1 (בדיוק כמו שעשו עם ה-GTXP)2.איזה שטויות, בטח שיש כרטיסים של 4.1 (לא דן כרגע אם הם משתלמים או לא אבל הם קיימים) ראה דוגמא את ה: א.CREATIVE VIBRA 128BIT 4.1D ב.Terratec Pci 512i
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.