פורסם 2003 בפברואר 522 שנים תגידו למישהו זה נתקע הרבה אבל ממש הרבה בסוף ??למיש שיש בסביבות 200 מגה זיכרון ???
פורסם 2003 בפברואר 622 שנים משחק מעולה, הגרפיקה מדהימה , המשחק התחיל באיטיות אבל עכשיו המשחק רץ וכל שנייה יש אירוע , עד עכשיו הקטע האהוב עליי הוא עם המעלית . הרעמים והברקים נשמעים מעולה, וישנה תמיכה ב5.1 .... משחק מומלץ . חבל שאין Mp ...
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים כן , רק חבל שמכניסים את הקטעי המעבר הטיפשיים שבו הוא נוסע עם החללית שלו בחזרה לחללית ...סתם לוקח זמן וקצת מתסכל .קורה לכם לפעמים שהמשחק יוצא לאחר חצי שעה , שעה ונותן שגיאה?
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים משחק מעולה, הגרפיקה מדהימה , המשחק התחיל באיטיות אבל עכשיו המשחק רץ וכל שנייה יש אירוע , עד עכשיו הקטע האהוב עליי הוא עם המעלית . הרעמים והברקים נשמעים מעולה, וישנה תמיכה ב5.1 .... משחק מומלץ . חבל שאין Mp ... בהחלט קטע טוב. אני כשראיתי אותם על הגג התחלתי לירות את כל תחמושת שלי מפאניקה, ואחר כך גם בא הסקארג'.... וגם 2 הקטעים האלה שאתה רואה מפלצות הורגות מישהו ואתה מנסה ללחוץ על הכפתור אבל הוא לא פועל
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים חבר'הההההההההההההההההההההאני רוצה להתאבד.. :AR15:יש לי כבר 13 יום ת'משחק ולא הצלחתי להעבור ת'שלב הראשון(זה לא שאני מאעפן פשוט שיחקתי במשחק 3 פעמים ואז הג'נראלס עניין אותי יותר)הקיצר החזרתי ת'כוח לגנרטור מה הלאה !?
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים לדלג בין השלבים? אני ישר זנקתי אל מותי כולה 4 חיים. ואז כמובן בא הסקארג' המגודל ההוא
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים משחק יפה מישהו חוץ ממני סיים אותומה הנשק שהכי אהבתם אני אישית הכי אהבתי את הבזוקה ורובה הרימונים.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מיום שלישי, אחרי המבחן במתמטיקה, אני מתחיל לחרוש.בסופ"ש הזה למדתי 17 שעות מתמטיקה! JESUS! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.