עבור לתוכן

Unreal II - On my lame PC

Featured Replies

פורסם

אחים שלי , אני עוד לא הורדתי את המשחק ואפילו שוקל לקנות אותו אבל אני צריך שלפחות יהיה לו Mp , האם יש לו Mp ?

מישהו סיים אותו ?

כמה זמן לוקח לסיים אותו ובעוד כמה זמן הוא יגיע לארץ ?

• תגובות 122
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין למשחק MP בכלל.

פורסם

סוף סוףףףףף סיימתי אותוווווווווו

איזה משחק ענק,האמת הוא לא כזה ארוך אבל מספק הנאה מרובה,בעיקר הרובה עכבישים! פשוט ענק!!!

פורסם

הנופים בו פשוט מדהימים

והעכבישים מזה מפחידים !!!!!!!!

אבל הוא משחק חבל"ז כיף !!!!! עכשיו ברגע שאני יגמור עם MD5 אני יוכל לחזור לשחק בו!!!!!

פורסם

טוב שמתי לב לדיון המפגר הזה רק עכשיו ואני מה שמצחיק זה שבפורום הזה ממש לא שמים על ווארז כאילו שזה הדבר שהכי קורה פה לא שמים עליו...אני בתור אדמין פה הייתי מתבייש אלה עם כן זה הפך להיות גם אתר ווארז בין לילה ולא שמתי לב. :nono:

עדיין לא הבנתי את שיטת ההתחסדות הזאת. אתה לא מוריד שירים ? אתה יודע שגם לא כל התמונות והפוסטים באינטרנט חוקיים ? לסרוק מאמר או לקחת אותו מאתר אחר זה לא חוקי. אז כשאתה מוריד שיר של סאבלימינל זה פוגע בו הרבה יותר מאשר עוד משחק של החברה שמחזיקה את כל השוק (EA) . וגם מה הקשר של האתר והמנהלים ? הם אנשים קדושים שעברו מבחנים של השב"כ בשביל להתקבל לפה ? באתר אין חוק לדבר על משחקים בלי קשר לאם הם יצאו לפני 10 שנים או אם העוד לא הגיעו לארץ

ללירן - איך ? המשחק הזה כבד אפילו על המחשב שלי.

אני עוד בהתחלה והמפלצות עם הסכינים בידיים שקופצות עליי עושות לי טראומה. נראה לי שבחלומות אחשוב איך אני קופץ בפניה כשהוא בא אלי :-X :-X

אפשר להגיד שהמשחק משהו כמו סיריוס סאם רק גם עם מבנים סגורים ולפעמים עם קצת יותר תחכום - וזה בדיוק מה שאנחנו רוצים!

פורסם
  • מחבר

תשחק ב Alien Vs. Predator... אנריל 2 רחוק מלהיות מבהיל/מפחיד, לא מבין אתכם.

פורסם

לדעתי אתה צודק,רוב המשחק לא אפל וחשוף כמו AVP2 ובכלל לא ניסו ליצור פה אוירה של משחק אימה אלא שוטר רגיל ופשוט עם גרפיקה מעולה וזה כל מה שהמשחק לדעתי והוא מצטיין בזה.

פורסם

הדבר היחיד שמפחיד ב AVP זה רק שהמשחק חשוך

כששיחקתי בו שמתי תגאמה על גבוהה והוא כבר בכלל לא הזיז לי חח

פורסם

הקטע הוא שHWzone כאילו מתחסד להיות אתר חוקי ותראו איזה מחתרת ווארז הוא מגדל בפורומים...אפילו האדמינים!!! :saint:

פורסם
  • מחבר

אני רואה שיש כאן משועממים שבכוח מנסים להסיט את הת'ראד לכיוון הלא נכון. חבל, כי זו לא היתה המטרה שלשמה הוא נפתח. :s07:

פורסם

אני רואה שיש כאן משועממים שבכוח מנסים להסיט את הת'ראד לכיוון הלא נכון. חבל, כי זו לא היתה המטרה שלשמה הוא נפתח. :s07:

עזוב תתעלם הוא חושב שאנחנו צבועים. אבל לא מדברים על ווארז רק בגלל שאסור לפי החוק לדבר על תוכנות פיראטיות

אבל מותר להלתלהב מהם !!!!!(: ;D

פורסם

הקטע הוא שHWzone כאילו מתחסד להיות אתר חוקי ותראו איזה מחתרת ווארז הוא מגדל בפורומים...אפילו האדמינים!!! :saint:

המנהלים לא טובים יותר מאף אחד כי הם בדיוק כמו כולם גדלו מתוך האתר וגם להם יש רצונות שאף אחד לא ישנה.

לא התכוונתי שהמשחק כל כך מפחיד, אבל המפלצת הזאת שהיא מהירה מול השחקן האיטי וקופצת עם הציפורניים שלה... גורם למצבי לחץ, הרבה יותר מקרב יריות והתחבאות

מצורפת כאן תמונה מטקס ההשכבה שאני עושה להם הכולל יריות עד שהגופה מתפוצצת (ולמה העיניים עדיין דלוקות?)

nomoremonster.JPG

פורסם
  • מחבר

זהו Skaarj המפורסם, עוד מאנריל הראשון וגם מאנריל טורנמנט. 8)

אחד מהמפלצות החביבות עלי.

פורסם

אני היחיד שלא מתלהב מהמשחק?

גרפיקה יפה נכון

הSOUND חזק ויפה

אבל המשחק כבד איטי

לא זורם לא חי

אני מרגיש כמו גוש אבן עם הרבה נשקים וגרפיקה יפה

כול שאר השחקנים רצים על המסך ו רק אני זוחל לאט כמו שבלול

מה זה?

אין כמו CS

?(בכול מקרה - שווה סיום)

פורסם

זהו Skaarj המפורסם, עוד מאנריל הראשון וגם מאנריל טורנמנט. 8)

אחד מהמפלצות החביבות עלי.

איפה יש אותו בUT?

אחרי שממשיכים לשחק מגלים שהSkaarj כבר פחות חזק עם השט-גן בשלב עם המרינס. בד"כ בשיטת הריסוס הוא מגן על עצמו וזה לוקח זמן והוא קופץ מהלחיצה השניה של הרובה המרסס. עם רימונים הרגתי את הזה המתכתי בתחתית הגנרטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים