פורסם 2003 בינואר 3122 שנים שגיא! תתחבר לאיסיקיו! השלב ביער עושה לי צמרמורת.. אני צריך תמיכה נפשית :'( זה מפחיד חושילינג!!!!!!... כל הזמן יש את הברקים, והגשם..... והקולות !! הקולות!!!! הגזימו, אני רוצה לשחק בשקט !!! :'( :'( :'( (לשגיא, איפה שאמרת לי שאין יותר Skaarj , היו לא 1, ולא 2 ! היו שמה _4_ !!!! עלו עלי ולא ידעתי מה בא עלי.. מזל שהיה לי טיפה רימונים )
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר אחרי שאתה מפעיל את הגנרטור ויוצא החוצה?... לי היה שם רק אחד, כנראה שזה בגלל שאני משחק על Easy? :anim-jjd: האפקטים הקוליים ביער בהחלט מדהימים ותיהיה משוכנע שיש עוד המון בהמשך.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים כמעט וכסחו לי ת'צורה שמה!! הלכתי ככה בכיף עם ה 30~ בריאות שלי.. לא דואג ולא כלום, פתאום זה הקפיץ אותי מהכסא! דם בכל מקום, מפלצות בכל מקום..... :'(
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר נראה לי שאתה היחיד שקופץ מזה, אני ממש לא...המשחקים היחידים שהקפיצו אותי אי פעם היו Alone In The Dark 1, 2 ו Alien Vs. Pedator 1, 2.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים בואנה המשחק הזה דורש הרבהזמני הטעינה ממושכים מאוד וזה משגע אותילמרות שיש לי מערכת די חזקה עד שהמשחק עולה אפשר ללכת לאכול משהו ולחזוראתם מכירים דרך לעשות שהמשחק יעלה יותר מהר?ההגדרות על מדיום ו ה WORLD DETAIL-HIGHרזולוציה 1024X786 32אולי אני יוריד מהאיכות
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים השלב ביער בהחלט משו באסט ( ;D), הברק הקפיץ אותי פעם אחת.הלחימה ביחד עם ה Marines זה קטע שולט לגמרי, אהבתי כל רגע.נ.ב. כדי לחסל Skaarj, מספיק יריה אחת של Alt. Fire מה Assault Rifle והוא נופל.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מישהו פה עבר את השלב עם העכביש הענק ??????????אני תקוע בו מאתמול !!!!! חרא!!!!!
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים יא קומבינאטורים !!מאיפה לכם אנריל 2 ?!?!?אני מת על כל סידרת אנריל !!!בבקשה ממכם !!מישהו ממכם אם יש לכם טיפתחסד אנא יתחברו לאיי סי שלי115052996ואימרו לי מאיפה להשיג אותו!!!!!בתודה!lir@n (the unrel lover)
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים בסדר עברתי את העכביש !!!!! וזה המלך של HELL הגעתי לשלב שבו כל הכוכב הוא יצור ואתה נלחם נגד היפנים
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים תגידו,המשחק לא מתרסק לכם לפעמים?ואגב יש פה מישהו עם מעבד של א.מ.ד שמריץ את המשחק ולא של אינטל?בקיצור אם מתרסק המשחק וזה מעבד של אינטל תרשמו לי ואם אתם מריצים אותו ולא מתרסק על מעבד של א.מ.ד גם תרשמו.בתודה.
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים מחבר מעבד של אינטל (ראה מפרט), לא התרסק עד כה...אתה מקבל הודעת שגיאה עם הקריסה, אם כן, מהי?
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים תגידו,המשחק לא מתרסק לכם לפעמים?ואגב יש פה מישהו עם מעבד של א.מ.ד שמריץ את המשחק ולא של אינטל?בקיצור אם מתרסק המשחק וזה מעבד של אינטל תרשמו לי ואם אתם מריצים אותו ולא מתרסק על מעבד של א.מ.ד גם תרשמו.בתודה.אצלי הוא נהג להתרסק (מעבד AMD), אבל אחרי ששיניתי את הערכים הבאים ל False בקובץ Unreal2.ini, זה הפסיק:UseEAXUseDefaultDriver
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.