פורסם 2003 בינואר 3022 שנים שאלה קטנה בנושא...במחשב הישן שלי (פנטיום 3 450 64MB כרטיס מסך ג'יפה 2 MX עם 32 MB) האנריל 2003 עבד חלקזה אומר שיש סיכוי שגם אנריל 2 יעבוד אצלי חלק ?
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים שאלה קטנה בנושא...במחשב הישן שלי (פנטיום 3 450 64MB כרטיס מסך ג'יפה 2 MX עם 32 MB) האנריל 2003 עבד חלקזה אומר שיש סיכוי שגם אנריל 2 יעבוד אצלי חלק ? לא.אצלי UT2003 עובד לא רע, Unreal 2 נתקע ישר אחרי הסרטון.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר אויייי זה משחק חריףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (אנריל 2), בהחלט יכול לספק הנאה לבעלי מחשבי איכות.האפקטים של האש והפיצוצים פשוט מרהיבים, והסאונד.... פשוט תענוג.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אני קבלתי את המשחק היום בבוקר והוא באמת כבד...אבל הr9700p שלי מריץ אותו חלק ומצויין...משחק חמוד ביותר - מומלץ לאוהבי משחקי פעולה מגוף ראשון...
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים וואו אתם מהירים אני לא יתחיל לבלבל במוח למה אני עדיין לא מבין מה תרד כזה נשאר פה שלושה עמודים שכן אם אני הייתי מנהל הוא היה נעלם אבל זה כבר נושא אחרבכל מקרה נראה אחלה נחכה שבוע הבא ואולי נעשה פה משהו שאף אחד לא מכיר נלך להוריד אותו ...מהמדףוזה כן אותו מנוע פשוט הוא עבר שיפור גרפיקה עדיר עקב שלילת כל מחויבות לשים לו מולטי
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר שגיא אני מצטער אבל אצלי נראה הרבה יותר טוב......אצלך גם מופעלים ה A.A וה A.F וזה לא מקרטע בטירוף.אין מה להשוות, הייתי יכול לקחת את הראדון הרבה יותר רחוק לולא העגלה הזאת. גם איכות התמונות צונחת פלאים ברגע ששומרים את זה כ JPEG, הייתי יכול להעלות לכאן תמונות בפורמט .PNG אבל זה היה תופס הרבה יותר.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים זה מה שקורה שחבר שלך הוא קוריור !!! אתה משיג דברים הרבה יותר מהר מהר מהבוארדים!!!
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אולי חלאס עם הלהבות WAREZ?ומישה, בטח שהמשחקים קשורים זה לזה. זה אותו מנוע, Build שונה.וזה תופס 2GB? אוףףף אין לי כח..
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אני אמנם מצטרף מאוחר לדיון כי היו לי המון בעיות בהתחלה.. אבל הגרפיקה אכן משובחת ! ועוד לפני שכל המחליקים פועלים... פשוט חוויה לשחק בזה! הגרפיקה נראית כמו הדבר האמיתי.ואני לא מגזים.עריכה.. נ.ב - כשאתם הולכים שמה באחד המזדרונות, תתאפקו לנסות לראות מה קורה אם יורים בבלוני גז, אתם תמצאו את עצמכם עולים באש ותראו להבות (חוויה מרהיבה) וירד לכם 15 נק ~ מהחיים :\וגם היה מאוד נחמד לראות את האיש ההוא נגרר מתחת לדלת שהוא צועק HAAAA HELP ME !!! PLZ HELP MEואז אחרי רגע הוא נשאב מתחת לדלת (בהתחלה היא סגרה עליו כמעט לגמרי בבטן) ומשפריץ טיפה דם ויש צעקות..מדהים המשחק, 8)
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר כן... איידה "הכוסית הזאת", משו באסט, עוד דור אחד של מאיצים גרפיים ויתחילו לרנדר סרטי פורנו בזמן אמת.והסאונד, ראבאק הסאונד!!!! אני למות!!!!! מוזיקת D&B מקפיצה בתפריטים וגם בחלק מהשלבים, אין אין. :AR15:גם ה Gameplay, אני פשוט נהנה מהעלילה ומהאקשן, פשוט חגיגה, באמת השקיעו. מזה הרבה זמן לא שיחקתי בסינגל איכותי. אפילו אם מדי פעם ה FPS צונח אל מתחת ל10.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.