עבור לתוכן

Unreal II - On my lame PC

Featured Replies

פורסם

שאלה קטנה בנושא...

במחשב הישן שלי (פנטיום 3 450 64MB כרטיס מסך ג'יפה 2 MX עם 32 MB) האנריל 2003 עבד חלק

זה אומר שיש סיכוי שגם אנריל 2 יעבוד אצלי חלק ?

• תגובות 122
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה קטנה בנושא...

במחשב הישן שלי (פנטיום 3 450 64MB כרטיס מסך ג'יפה 2 MX עם 32 MB) האנריל 2003 עבד חלק

זה אומר שיש סיכוי שגם אנריל 2 יעבוד אצלי חלק ?

לא.

אצלי UT2003 עובד לא רע, Unreal 2 נתקע ישר אחרי הסרטון.

פורסם
  • מחבר

אויייי זה משחק חריףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (אנריל 2), בהחלט יכול לספק הנאה לבעלי מחשבי איכות.

האפקטים של האש והפיצוצים פשוט מרהיבים, והסאונד.... פשוט תענוג.

פורסם

שגיא אני מצטער אבל אצלי נראה הרבה יותר טוב......

פורסם

אחריי 3 ימים במשחק אני חייב להגיד משחק טוב וממכר!!!!!!!!!

פורסם

וואו אתם מהירים

פאקט ניוז אפילו לא פועל ואני מתאר שזה בגלל זה

פורסם

אני קבלתי את המשחק היום בבוקר והוא באמת כבד...

אבל הr9700p שלי מריץ אותו חלק ומצויין...

משחק חמוד ביותר - מומלץ לאוהבי משחקי פעולה מגוף ראשון...

פורסם

תסביר לי בדיוק איך 3 ימים יש לך unreal 2?

פורסם

וואו אתם מהירים

אני לא יתחיל לבלבל במוח למה אני עדיין לא מבין מה תרד כזה נשאר פה שלושה עמודים שכן אם אני הייתי מנהל הוא היה נעלם אבל זה כבר נושא אחר

בכל מקרה נראה אחלה נחכה שבוע הבא ואולי נעשה פה משהו שאף אחד לא מכיר נלך להוריד אותו ...מהמדף

וזה כן אותו מנוע פשוט הוא עבר שיפור גרפיקה עדיר עקב שלילת כל מחויבות לשים לו מולטי

פורסם
  • מחבר

שגיא אני מצטער אבל אצלי נראה הרבה יותר טוב......

אצלך גם מופעלים ה A.A וה A.F וזה לא מקרטע בטירוף.

אין מה להשוות, הייתי יכול לקחת את הראדון הרבה יותר רחוק לולא העגלה הזאת. גם איכות התמונות צונחת פלאים ברגע ששומרים את זה כ JPEG, הייתי יכול להעלות לכאן תמונות בפורמט .PNG אבל זה היה תופס הרבה יותר.

פורסם

זה מה שקורה שחבר שלך הוא קוריור !!! אתה משיג דברים הרבה יותר מהר מהר מהבוארדים!!!

פורסם

אולי חלאס עם הלהבות WAREZ?

ומישה, בטח שהמשחקים קשורים זה לזה. זה אותו מנוע, Build שונה.

וזה תופס 2GB? אוףףף אין לי כח..

פורסם
  • מחבר

בגללכם עוד ינעלו לי את הת'ראד... :'(

פורסם

אני אמנם מצטרף מאוחר לדיון כי היו לי המון בעיות בהתחלה.. אבל הגרפיקה אכן משובחת ! ועוד לפני שכל המחליקים פועלים... פשוט חוויה לשחק בזה! הגרפיקה נראית כמו הדבר האמיתי.

ואני לא מגזים.

עריכה..

נ.ב - כשאתם הולכים שמה באחד המזדרונות, תתאפקו לנסות לראות מה קורה אם יורים בבלוני גז, אתם תמצאו את עצמכם עולים באש ותראו להבות (חוויה מרהיבה) וירד לכם 15 נק ~ מהחיים :\

וגם היה מאוד נחמד לראות את האיש ההוא נגרר מתחת לדלת שהוא צועק HAAAA HELP ME !!! PLZ HELP ME

ואז אחרי רגע הוא נשאב מתחת לדלת (בהתחלה היא סגרה עליו כמעט לגמרי בבטן) ומשפריץ טיפה דם ויש צעקות..

מדהים המשחק, 8)

פורסם
  • מחבר

כן... איידה "הכוסית הזאת", משו באסט, עוד דור אחד של מאיצים גרפיים ויתחילו לרנדר סרטי פורנו בזמן אמת.

והסאונד, ראבאק הסאונד!!!! אני למות!!!!! מוזיקת D&B מקפיצה בתפריטים וגם בחלק מהשלבים, אין אין. :AR15:

גם ה Gameplay, אני פשוט נהנה מהעלילה ומהאקשן, פשוט חגיגה, באמת השקיעו. מזה הרבה זמן לא שיחקתי בסינגל איכותי. אפילו אם מדי פעם ה FPS צונח אל מתחת ל10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים