עבור לתוכן

Unreal II - On my lame PC

Featured Replies

פורסם

להלן שלוש תמונות שלקחתי מתחילת המשחק... בדומה ל UT2K3, גרפיקה מרשימה, אפקטים איכותיים אבל קירטועים.... אויי הקירטועים... (מצטער על הגודל, בעלי 56k, אבל עם קצת סבלנות גם אתם תצפו בזה).

shot3%2Ejpg

shot1%2Ejpg

shot2%2Ejpg

• תגובות 122
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

4029172.JPG

6556440.JPG

פורסם

yep.... ;D

not bed

פורסם

אכן איכותי :beerchug: רק חבל שזה בקושי ירוץ אצלי :-\

נ.ב. - כל הודעה הקשורה לWAREZ תמחק ללא אזהרה

פורסם

נראה מצויין!

ואתה בטח עבדת קשה בשביל להספיק לראות את זה ... 8)

פורסם
  • מחבר

:-X :smoke:

פורסם

אוף לקחת לי רעיון לדיון.

אגב המשחק הזה י-ו-ת-ר כבד מהאנריל טורנמנט 2003 כך שמי שההוא לא עובד אצלו משהו שלא יצפה לחסדים.

פורסם
  • מחבר

אוף רוקפורד רשע, רוקפורד רשע! :asthanos:

פורסם

אוף לקחת לי רעיון לדיון.

אגב המשחק הזה י-ו-ת-ר כבד מהאנריל טורנמנט 2003 כך שמי שההוא לא עובד אצלו משהו שלא יצפה לחסדים.

מן הסתם.

זה מנוע גראפי חדש לגמרי עד כמה שידוע לי.

פורסם

אוף לקחת לי רעיון לדיון.

מן הסתם.

לא נראה לי שהמנוע עצמו חדש אלא מתבסס על המנוע של אנריל טורנמנט 2003 אך הוכנסו בו שיפורים ושיפצורים בכל האלמנטים שהופכים אותו ליותר חזק.

מה שאהבתי זה את החדות של הטקסטורות שפשוט נראות כמו תמונה!(כמובן שצריך שני גיגה בשביל לאחסן אבל זה כבר סיפור אחר)

פורסם

אוף לקחת לי רעיון לדיון.

מן הסתם.

לא נראה לי שהמנוע עצמו חדש אלא מתבסס על המנוע של אנריל טורנמנט 2003 אך הוכנסו בו שיפורים ושיפצורים בכל האלמנטים שהופכים אותו ליותר חזק.

מה שאהבתי זה את החדות של הטקסטורות שפשוט נראות כמו תמונה!(כמובן שצריך שני גיגה בשביל לאחסן אבל זה כבר סיפור אחר)

אם עוד לא הבנת, UT לא קשור בשום צורה (רק החברה שמייצר אותם בעצם, Epic) ל-Unreal הרגיל!

פורסם

תן לי הוכחה שלא

פורסם
:bash: :bash: :bash:
פורסם
  • מחבר

ילדים, מכות זה לא מתאים... יש שוקו קוקו לכולם!

:lol:

ממש לא רלוונטי הוויכוח הזה, זה כבד, זה מדהים וזה לא למחשבים ישנים.

פורסם

עד כמה שאני זוכר זה כן אותו מנוע רק שפעם משמש לאנריל ופעם לUT.

הרי אם את המנוע הקודם הם ייצרו לפני כ3 שנים למה שהם יעשו אחד חדש למשחק בהפרש של 3 חודשים ?

זה כנראה כבד יותר כי המסכים גדולים והמפלצות מרובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים