פורסם 2003 בינואר 3022 שנים להלן שלוש תמונות שלקחתי מתחילת המשחק... בדומה ל UT2K3, גרפיקה מרשימה, אפקטים איכותיים אבל קירטועים.... אויי הקירטועים... (מצטער על הגודל, בעלי 56k, אבל עם קצת סבלנות גם אתם תצפו בזה).
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אכן איכותי רק חבל שזה בקושי ירוץ אצלי :-\ נ.ב. - כל הודעה הקשורה לWAREZ תמחק ללא אזהרה
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אוף לקחת לי רעיון לדיון.אגב המשחק הזה י-ו-ת-ר כבד מהאנריל טורנמנט 2003 כך שמי שההוא לא עובד אצלו משהו שלא יצפה לחסדים.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אוף לקחת לי רעיון לדיון.אגב המשחק הזה י-ו-ת-ר כבד מהאנריל טורנמנט 2003 כך שמי שההוא לא עובד אצלו משהו שלא יצפה לחסדים.מן הסתם.זה מנוע גראפי חדש לגמרי עד כמה שידוע לי.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אוף לקחת לי רעיון לדיון.אגב המשחק הזה י-ו-ת-ר כבד מהאנריל טורנמנט 2003 כך שמי שההוא לא עובד אצלו משהו שלא יצפה לחסדים.מן הסתם.זה מנוע גראפי חדש לגמרי עד כמה שידוע לי.לא נראה לי שהמנוע עצמו חדש אלא מתבסס על המנוע של אנריל טורנמנט 2003 אך הוכנסו בו שיפורים ושיפצורים בכל האלמנטים שהופכים אותו ליותר חזק.מה שאהבתי זה את החדות של הטקסטורות שפשוט נראות כמו תמונה!(כמובן שצריך שני גיגה בשביל לאחסן אבל זה כבר סיפור אחר)
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אוף לקחת לי רעיון לדיון.אגב המשחק הזה י-ו-ת-ר כבד מהאנריל טורנמנט 2003 כך שמי שההוא לא עובד אצלו משהו שלא יצפה לחסדים.מן הסתם.זה מנוע גראפי חדש לגמרי עד כמה שידוע לי.לא נראה לי שהמנוע עצמו חדש אלא מתבסס על המנוע של אנריל טורנמנט 2003 אך הוכנסו בו שיפורים ושיפצורים בכל האלמנטים שהופכים אותו ליותר חזק.מה שאהבתי זה את החדות של הטקסטורות שפשוט נראות כמו תמונה!(כמובן שצריך שני גיגה בשביל לאחסן אבל זה כבר סיפור אחר)אם עוד לא הבנת, UT לא קשור בשום צורה (רק החברה שמייצר אותם בעצם, Epic) ל-Unreal הרגיל!
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים מחבר ילדים, מכות זה לא מתאים... יש שוקו קוקו לכולם! ממש לא רלוונטי הוויכוח הזה, זה כבד, זה מדהים וזה לא למחשבים ישנים.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים עד כמה שאני זוכר זה כן אותו מנוע רק שפעם משמש לאנריל ופעם לUT.הרי אם את המנוע הקודם הם ייצרו לפני כ3 שנים למה שהם יעשו אחד חדש למשחק בהפרש של 3 חודשים ?זה כנראה כבד יותר כי המסכים גדולים והמפלצות מרובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.