פורסם 2007 במאי 2218 שנים שלום =]אני כרגע חוסך.אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון.אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים ככל הנראה המחיר נפל בגלל שהם רוצים למכור את המלאי אז כשהוא יגמר כבר המבצע הזה לא יהיה תקף.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים כרטיס מדהים, היום קניתי אותו. 1000 שקל עגול.לא האמנתי שאפשר למצוא את הכרטיס במחיר הזה.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים שלום =]אני כרגע חוסך.אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון.אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר. למה אתה מחכה, אתה תצטער על זה קשות אם לא תקנה אותו...גם בעוד חצי שנה אתה לא תמצא אותו במחיר הזה, תמצא אולי כרטיסים יותר טובים באותו מחיר אבל זה לא יגיע לכזה מחיר..
פורסם 2007 במאי 2318 שנים פשש מחיר מדהים!! אם הייתי משדרג אז הייתי רץ על הכרטיס הזה ולא קונה 8600GTS !!
פורסם 2007 במאי 2318 שנים בואנה בא לי סתם לקנות את הכרטיס הזה ולשים בצד למתי שאני אצטרך, זה מחיר כ"כ מציעה לעכשיו שפשוט קורץ לקנות את זה..הקטע הדפוק הוא שנגיד אני קונה אותו עכשיו למחשב חדש עוד חצי שנה, כבר יהיה עדיף לי בהרבה לקנות עם המחשב כרטיס חדש במחיר לא כזה משתלם כמו זה, אבל עדיין יהיה טוב יותר מימנו.בכל אופן למי שקונה עכשיו מחשב חדש ויש לו 1K לכרטיס מסך, שלא יחכה אפילו שנייה אחת.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים רשום שזה crossfire edition ולא xtx...ה- xtx גם יותר יקר...מה ההבדל בינהם??זה בעצם הXTX רק בלי עוד DVI וללא TV-OUT. הוא מיועד תכליס לחיבור לעוד XTX כCROSS FIRE.אבל אין שום בעיה להישתמש בו ככרטיס בודד.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אני לא יכול לתאר לכם את הביצועים שלו.כרגע אני משתמש במהירות הDEFAULT שלו ויש לי עוד הרבה לעלות למעלה.כרגע שיחקתי ב-FARCRY וב-CNC3.כל ההגדרות על ULTRA HIGH כולל מקסימום פילטרים.(הכל על מקסימום הגדרות)לא מזיז לו, פשוט לא מזיז לו.הכל טס כמו טיל.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים CNC3 אפילו 6600GT 128MB יריץ על הגדרות מקסימליותו FARCRY זה גם כבר משחק ישן שלא צריך כרטיס מיוחד בישביל להינות ממנותנסה את ה LOST PLANET DEMO שיצא תנסה את R6 VEGAS ומשחקים כאלה.. ואז תראה שקשה לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.