עבור לתוכן

צריך הצעה לזכרון פנימי של 2GB בתקציב של עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

קנו לאחותי מחשב חדש היום, ויש לה רק חצי ג'יגה, אנחנו מעוניינים לקנות ל-2GB ללוח אם- asus p5gz mx.

התקציב הוא עד 600 שקל ( לפי מה שהבנתי התקציב אפילו גבוהה יחסית... ).

על מה אתם ממליצים?

ומה ההבדל בין CL5 ל-4? יש גם הבדל פיזי?

אל תשכחו להתאים את הזכרונות ללוח.

תודה וחג שמח ;D

יובל.

פורסם

ddr2 אני מניח....יש את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 זיכרונות טובים...אני מחכה שהזוג שלי יגיע במשלוח כבר..

ויש את אלו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3203

מבחינת מחיר מול ביצועים עדיף לך את הזוג הראשון שהצעתי לך...CL4 וגם עולים פחות והם יותר טובים מהדגם הספציפי של הG.SKILL שהצעתי לך...אבל נתתי לך שני הצעות...תבחר..

פורסם
  • מחבר

תזכור שהלוח אם תומך בעד-533mhz, מה שכן, אם יש 667 זה לא יפגע, פשוט לא ינוצל, אז אין לי עם זה בעיה, פשוט אל תיקח את זה בחשבון.

ומה ההבדל בין CL5 ל-4?

יש עוד הצעות?

פורסם

לא משתלם לקנות היום DDR2 533 שכן בעוד |כמה שקלים" אתה קונה כבר 667...שאין כל סיבה שלא יעבדו על הלוח שלך..

וההבדלים בתיזמונים הם מזערים...מה שכן במחיר של הTEAM ELITE אין סיבה שלא לקחת אותם..

פורסם

כן אבל רק שתדעו ושתדע גם אתה (פותח הדיון) אם אתה מזמין את הTEAM ELITE אתה צריך לחכות בין 10-14 ימי עבודה כי נועה מזמינים אותם אישית לכול לקוח ואין להם במלאי..

פורסם
  • מחבר

מישהו כבר יכול לומר לי מה ההבדלבין CL5 ל-4? ולפחות אם יש הבדלים פיזיים?

ה-TEAM הזה 100% יתאים ללוח?

ותוך שבועיים זה יהי אצלי, או בחנות ואז צריך לחכות עוד שבוע?

פורסם

אין הבדלים פיזים...וברוב המקרים (תלוי בשימושים) גם לא בביצועים..כמו שציינתי מקודם תריץ חיפוש בנושא..

כן הTEAM יתאים...

כל העניין של ההזמנות וכו משתנה מרגע לרגע..הכי טוב שפשוט תתקשר לחנות ותראה מה קורה..

פורסם

אין שום הדבל פיזי בין CL4 לCL5 זה זמני הגישה של הזיכרון..כעיקרון כמה שיותר נמוך יותר טוב אבל זה לא מורגש כמעט ויותר לאנשים שעושים OC אבל אם יש לך שילוב מנצח כמו ההTEAM ELITE אז מה רע? :silly:

שמע לא הכי מובן גם לי כי למעשה הם דיברו עם אבא שלי כי אני הייתי בעבודה ולא יכולתי לדבר איתם והשארתי להם שני מספרים אז הם דיברו איתו בסוף...כעיקרון זה "זמן אספקה" 14 ימי עבודה!! לא כולל ימי שישי שבת...ככה שזה טיפה זמן אבל לדעתי שווה מאוד כי זה 2GB ב400 ש"ח ואין מחיר כזה לכאלה זיכרונות והם איכותיים אז תחכה טיפה וזה מגיע בדואר רשום ככה שזה לא לוקח כול כך הרבה זמן (אתה יכול להוסיף 40 שקל ולקבל במשלוח מבוטח עם שליח תוך 72 שעות)

אם היא יכולה להיסתדר איזה שבועיים עם 512MB (שזה לא כזה אסון) ולחכות טיפה ואז לקבל יותר בפחות כסף אז אין סיבה לא לקחת את ההTEAM ELITE אבל אם זה ממש ממש דחוף אז תיקנה את הG.SKILL שכדרך אגב ניראה לי שבנועה הם גם יותר זולים מאשר בIQPC כי נועה היבואנים הרישמיים..

אני אישית הייתי מחכה כי זה בכול זאת יוצא 200 ש"ח לג'יגה וזה שערוריה של מחיר

עריכה: taotao מעליי צודק...הם גם אמרו לאבא שלי שזה יכול להישתנות פיתאום ל7 ימי עבודה אפילו או 10 ימי עבודה...תלוי בכול מיני גורמים...תתקשר יום חמישי ותישאל...

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שזה הבחירה הכי טובה עד למחיר של 600 ש"ח?

אין לי בעיה לחכות, אחותי לא לחוצה ( מה היא מבינה בכלל?!? ), גם חצי ג'יגה יספיקו לה, אנחנו הולכים על 2 רק בגלל המחיר, ממש זול!

גם הזיכרון הוא יותר בשבילי שאני אעביר את ה-7800GT שלי אליה ואשחק אצלה לפעמים ( יש לה מחשב יותר חזק משלי :-X :'( :s07:

ושוב, יש לי עוד 200 שקל בתקציב, אתם בטוחים שאין זכרונות טובים יותר אפילו בקצת?

ותודה רבה על העזרה! :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לקחת 800MHz אבל זה לא יתן לך כלום (יוצא קצת מעבר לתקציב)..ויהיה ביזבוז..

תחסוף לעתיד תקנה כרטיס מסך חדש או משהו... ;D

פורסם
  • מחבר

בעתיד הרחוק, בעוד כחצי שה כשתצא הגירסה החדשה של ה-xbox 360 עם המעבדים הקטנים של ה-65nm, אני אקנה אותה... עד אז אני אסתפק במה שיש...

אז בלי שום קשר לחסיכה, אני מבין שאלו הם הכי טובים.

אחרי החג אני אזמין אותם ( אני מבין שאין טעם להזמים אותם בחג ), ואם מישהו רואה זכרונות טובים יותר בעד 600 שקל, אז שיידע אותי ;)

תודה רבה, וחג שמח!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים