פורסם 2007 במאי 2218 שנים שלום.לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט.הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimaxיש לו 8 פורטים.חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizardבערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים..מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות?ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי..יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי.תודה רבה מראש!
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מחבר המודם הוא ROTAL RTA 1320a[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 15:39:50אתה לא צריך switch , אתה צריך ראוטר .בתרד של שיתוף אינטרנט כתוב: "אם יש יותר ממחשב לקוח אחד, יש לרכוש רכזת (HUB/Switch), ולחבר אליה ליציאה רגילה את כל המחשבים (השרת והלקוחות) עם כבל רשת ישר, או ליציאת Uplink עם כבל רשת מוצלב."
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מה הדגם של ה"מודם" ??כי רוב ה"מודמים" שבז נותנים הם ראוטרים.כל המודמים שבזק נותנים הם מודמים.חלק מהמודמים שבזק נותנים אפשר להגדיר שיעבדו כנתבים.תשתמש בזה אם לא הולך לך בהגדרותhttp://users.tapuz.co.il/broadband/netman/downloads/ATH1320_User_Manual.pdf
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.