פורסם 2007 במאי 2218 שנים פששש פרק טוב! אני לא רואה איך מתקשר ליקוי החמה לעונה השניה.. וגם מה כבר הם יכולים לעושת בעונה השניה? להחיות את סיילר?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים הסדרה הזאת כל כך גאונית. אם לא שמתם לב הנאום של מוהינדר בהתחלה היה כמו הנאום שלו בפרק הראשון גם הקטע עם הג'וק על הביוב זה מתייחס לזה שבהרצאה שלו הוא אמר שג'וק זה כנראה החיה הכי מפותחת מבחינה אבולוציונית. גם בונא איזה סוף, הקטע עם הליקוי חמה באמת קרה. כתוב בוויקיפדיה שזה היה באותה שנה וזה הליקוי חמה הכי קצר בהסטוריה. פשוט סדרה ענקית
פורסם 2007 במאי 2318 שנים חרא פרקציפיתי לסוף קצת יותר על רמה, רב העונה הייתה מדהימה ופרק הסיום היה מזעזע. כנראה שזה יותר מדי בשביל היוצרים.הפרק היה כל כך לא אמין שזה פשוט מצחיק.
פורסם 2007 במאי 2618 שנים מחזק. העונה היתה מצויינת ורק הפרק האחרון מעפן. לא כל כך בגלל העלילה אלא בגלל המלודרמטיות העלובה של כל השחקנים ("פיטראני לא עוזב אותך" - החיוכים של ג.יפית יותר אמינים מהפרצוף שלו בזמן שהוא אומר את המשפט הזה)
פורסם 2007 במאי 2618 שנים כבר יש דיון אחד על הפרק הזה, לא? פששש פרק טוב! פרק רע. סוף עלוב לעונה מצויינת. מה כבר הם יכולים לעושת בעונה השניה? להחיות את סיילר? מה להחיות? הראו לנו שהוא לא מת. וכבר הזכירו bad guy גרוע יותר ממנו.
פורסם 2007 במאי 2718 שנים Secondרק שלא תהרס כמו סדרות טובות אחרותאהמ אהמ @#$%פריזון ברייק%@$@ אהמ אהמAviko
פורסם 2007 במאי 2918 שנים סיילר לא מת - הדם שזורם מהביוב, זה סיילר שברח דרך הביוב.הפרק האחרון - הסצנות האחרונות משתלבות בדיאלוג עם החלום של פיטר על העתיד כאשר הוא באישפוז בבית חולים, רק שהמיקום שונה.האנשים כולם שם, חוץ מקלאוד. [הבלתי נראה]"ניית'ן, אני לא יכול לשלוט בזה""הכל בסדר, אני איתך פיטר"^ אותם המילים בשתי הסצנות.בפרק יש המון רמזים, יש דברים שאני לא רוצה לגלות לכם - אבל התסריטאים גאונים.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים מחבר חחחחאיך אתם שמים לב לפרטים כי קטנים וזוכרים כל דבר שהיה בסידרה... רק הוא ^ יודע.. :0
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אני יודע??? איך הגעת למסקנה הזאת??? אני יודע הרבה דברים... אבל בכל אני לא יודע הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.