פורסם 2003 בפברואר 322 שנים קריסה של בקר ה-IDE עקב ה-FSB הגבוה גורמת ל-CORRUPTION והריסת חלק מהמידע שעל ה-HD....חפש קצת בפורומים בחו"ל ותמצא את זה הרבה....
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים ביטול הUDMA לHD פותר את הבעיה אבל יש הפסד רציני בביצועי הHD.shibby - עם נעילה לPCI\AGP זה לא היה קורה.
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים אבל לאפוקס יש בעיה עם מתח לציפ'. בכל מקרה כשקניתי את המערכת שלי לא היה NF2...
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים נראה לי שרק 33, ולמה לך 38?בכל מקרה בגרסה הבאה של האפוקס הם יתנו בביוס אופציה להעלות מתח לציפ. ואז זה יהיה הלוח הכי טוב בעולם
פורסם 2003 בפברואר 322 שנים 38 היה רק דוגמא....מן הסתם ב-38 יהיו ביצועים טובים מאשר ב-33.... ואם אפשר הייתי נועל על המקסימום בו ה-PCI AGP עדיין מתפקדים.
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים כל הNF2 למיניהםעד כמה שאני יודע *רק* ה+EPOX 8RDA מאפשר נעילה כזו.captaincaveman - אתה יכול לבחור על כמה יהיה הAGP בין 66-99 והPCI מקבל חצי מיזה."עד כמה הMHZ בAGP משפרים תוצאות ?" אין שום שיפור, השיפור התאורטי הוא ברוחב הפס של הAGP שנכון להיום לא יכול לבוא לידי ביטוי (כמו הAGP x8).
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים אז למה להעלות MHZ לAGP (אם יש נעילה או מחלק מתאים) ,או שלא עושים את זה?וגם לאסוס יש נעילה a7n8x יש לי אותו וכל פעם שאני מעלה FSB מעל 133\166 הוא נועל לי אותם (אם אני על 166 הוא פותח)
פורסם 2003 בפברואר 422 שנים נראה לי שרק 33, ולמה לך 38?בכל מקרה בגרסה הבאה של האפוקס הם יתנו בביוס אופציה להעלות מתח לציפ. ואז זה יהיה הלוח הכי טוב בעולםמה הכוונה בגרסא הבאה?בקושחה הבאה או לוח חדש, פיזית?בכל אופן, גם ככה הם לא מאפשרים נעילת באס.. אז למה הכי טוב בעולם?אגב, גם NF2 מאפשרים פתיחת מכפלה, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.