עבור לתוכן

מחשב המיועד לגלישה+סרטים+אופיס. זקוק לכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות.

רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו.

האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!]

אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!

פורסם

כעיקרון כ.מסך OB יספיק לך (ידוע לך שאתה חייב כ.מסך ולא משנה לאיזה שימוש כן?)

העניין הוא שכיום יש 6600 ב-290 ש"ח ל-PCIE ככה שלא תצטרך לבזבז את הזיכרון הפנימי שלך ותקבל גם DVI

פורסם
  • מחבר

ודאי! אני מבין שאני צריך כרטיס מובנה לכל הפחות! שאלתי היתה על כרטיס לא מובנה!

מה זה אותו 6600? לינק? והאם הוא לא אוכל זכרון פנימי [לפי מה שקראתי יש כרטיסים שלוקחים מהזכרון, איך יודעים איזה?]

בכל מקרה: תודה!

פורסם

כ.מסך מובנה יקח לך זיכרון פנימי בזה אין ספק.

אם חשוב לך DVI או לחילופין יש לך יחסית מעט זיכרון או שאתה רוצה אפילו להיות מוכן למשחק פעם פעמיים בשנה,לדעתי 290 ש"ח זה סכום נמוך ושווה כמעט לכל כיס

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412

פורסם
  • מחבר

ברשותך שאלה נוספת: איך ה6600 מול ה7300LE שיש לי במחשב אחר [בתקוה שגם חסר נסיון כמוני לא יתקשה בהעברתו ממחשב למחשב!]

פשוט עם ה7300LE היו לי בעיות של 'קפיאת' התצוגה לפעמים [בעיקר בהתחברות לאינטרנט] ולא התחשק לי להשתמש בו, אבל אם ה6600 פחות ממנו, אולי עדיף להעביר אותו?

תודה על הסבלנות [בטח שם לב שהידע שלי בתחום לא משהו]!!

פורסם

7300LE משתמש לך בזיכרון הפנימי גם כן ככל הידוע לי.

זה לא ממש אמור לשנות לך מי מהם חזק יותר כי המטרה שלך היא לא למשחקים,ה-6600 בטוח לא לוקח זיכרון ואני מדבר מניסיון אישי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סליחה על הנדנוד! אבל לא הבנתי סיכומו של דבר מה עדיף לי? להשקיע ב6600 או להסתפק ב7300?

שוב סליחה, אך חשוב לי להבין!

ד"א, חיבור הכרטיס הוא פעולה פשוטה?

פורסם

יש לך 7300LE במחשב כבר? אם כן וודאי שלא כדאי לך להשקיע עוד 300 ש"ח. אני הבנתי שיש לך מחשב ללא כ.מסך או שאתה קונה חדש וזקוק לכ.מסך.

חיבור כ.מסך פעולה פשוטה מאוד,מעט יותר "מסובכת" מ"להתקין" זיכרון או HD

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

דברתי על להעביר כרטיס מסך ממחשב ישן [יחסית], למחשב חדש!

פורסם

אם הכרטיס תקין,והמטרה היא לא משחקים לא היתי אומר ששוה להוציא 300 ש"ח על כ.מסך חדש

פורסם
  • מחבר

אם כבר, אשמח לדעת מה ההבדל בין 7300LE ל7300GS ול7300GT [השאלה לא מתיחסת רק ל7300, אלא על משמעות האותיות בכלל!]

פורסם

LE זו הגרסא החלשה ביותר שגם לוקחת זיכרון פנימי

7300GS קצת יותר חזקה ובחלק מהגרסאות לוקחת זיכרון פנימי (לא סגור על זה)

7300GT הגרסא הכי חזרה שלא לוקחת זיכרון פנימי

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות הזריזות! :yelclap: בסוף אפילו אני אבין משהו ;)

ראיתי גם שמופיע לפעמים צמד האותיות TC! מה זה?

פורסם

Turbo cash = כ.מסך שניזון גם כן מהזיכרון הפנימי של המחשב שלך .מאוד לא מומלץ ובמקרים רבים (אם לא בכולם) עדיף כ.מסך OB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים