עבור לתוכן

שאלה על CALL OF DUTY 2

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכרטיס X1950P של GECUBE...

עכשיו זה בסדר שזה פועל על המקסימום רזולציה ההגדרות הכי גבוהות

בלי Anti Alassing

וקצת מקרטע לי ?...

אני חושב שהכרטיס הזה חזק.. ויכול להריץ גם AA

אבל זה לא סוחב עם AA זה איטי... האם זה בסדר ? :xyxthumbs:

פורסם

מה שמת על רזולציה הכי גבוהה? חחחח מה אתה בסדר ברור שלא יזוז . תשים על 1280 על 960 או 1280 על 1024 ואז יזוז לך טוב.

פורסם
  • מחבר

מה אחי...

זה זז חלק עם רזולציה הכי גבוהה הכל על HIGH

חוץ מAA

אני אמרתי שאני מוסיף AA המשחק מקרטע מה לא מובן ? אז זה בסדר? מספיק חזק?

פורסם

מוזר למה לי הוא לא זז על רזולציה הכי גבוהה .בכלל הכרטיס הזה לא נועד לרזולציות הכי גבוהות.

פורסם

במה שיש לי-8800 640מגה עם מסך NEC 20WGX2 ו OCZ 2GB 800

זה תענוג כולל כל ההגדרות ו X16

פורסם

גם אני משחק במשחק הזה על כל ההגדרות הכי גבוהות. אבל אתה רק יכול רזולציה יותר גבוהה זה הכל.

פורסם

ממש לא..

זה לא רק רזולוציה...זה פילטרים..איכות תמונה.עודו

פורסם

מה ממש לא? יש לי את המשחק הזה ואני שם אותו על פול גרפיקה ורזולציה של 1280 על 1024. איפלו משחקים יותר כבדים זזים טוב כמו S.T.A.L.K.E.R על פול גרפיקה ורזולציה 1280 על 960 וזז חלק

פורסם

אז מה אתה אומר?

שהכרטיס שלך מריץ משחקים טוב כמו שאצלי?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 11:57:24

אתה יכול להריץ כמוני על 1680X 1050 ופילטירם על X16

?

פורסם

גם לי יש 8800GTS 640MB אני משחק עם פילטרים הכל בהגדרות של הכרטיס

תגיד איזה דרייבר התקנת ל-8800?

פורסם

לא אמרתי את זה בכלל. בוא נעשה סדר. קודם כל זה תלוי איזה משחק אם זה משחק לא כבד במיוחד ואני גם יכול לשחק בו על פול גרפיקה אז הוא יזוז לי חלק אבל כמו שאמרתי אני לא יכול לשחק על רזולציות גבוהות מאוד מבין? והמשחקים שכרגע יש הכרטיס שלי מסתדר איתם יפה. בקרוב שיצאו משחקים כבדים ממש אז הכרטיס שלך יתן בהרבה יותר ביצועים ובמיוחד ברזולציות. גם היום הכרטיס שלך יותר יריץ אבל זה לא בכזה הרבה כי המשחקים לא עד כדי כך כבדים . אבל משחקים היום שאצלי לא יזוז ברזולציות גבוהות עם פול גרפיקה לך זה כן יזוז חלק כמו למשל המשחק Rainbow Six Vegas שלי הוא זז יפה אבל בלי AA מופעל. ואצלך הוא יזוז חלק על הכל וגם על רזולציות גבוהות.

פורסם

פותח הת'רד רזולוציה שמים לפי המסך.. 600X800 זה למסכים 15" 1024X768 זה למסכים 17" בד"כ תלך לפי המסך שלך ככה זה, לא צריך להגדיל ריזולוציות על ימין ועל שמאל... -_-" קח מה שבהתאם.

פורסם

הורדתי את הדריבר הכי מעודכן של NVIDIA[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 12:54:10

אני מת כבר שיהיה לי את המשחק RAINBOW שמעתי משחק חבלז
פורסם

כן משחק פצצה אני משחק בו עכשיו.

פורסם

אפילו 6600GT מריץ CALL OF DUTY 2 על הגדרות מקסימליות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים