עבור לתוכן

רוצה את אישורכם להזמין את המחשב למשחקים עם המפרט הבא (תקציב 10K עם מסך)

Featured Replies

פורסם

תנסה לבדוק גם אם כבר יש בארץ את הלוחות החדשים של GIGABYTE עם הצ'יפסט P35

למשל:

GIGABYTE GA-P35-DS3 ב900

GIGABYTE GA-P35-DS3P ב955

GIGABYTE GA-P35-DS4 ב1060

GIGABYTE GA-P35-DQ6 ב1280

המחירים מנועה רק צריך לבדוק מה עם הזמינות

רציתי לתת לך אלטרנתיבה לחשוב עליה

לOC הם מעולים לפי מה שיש ברשת

• תגובות 49
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש עוד שאלה חשובה פה...

והיא אם כדאי לו בכלל לחכות ליולי לירידת מחירים ולקנות את הQ6600 עם איזה P35 של חברה כל שהיא שעד אז יהיו בטח הרבה ביקורות על הצ'יפסט הזה, וכנראה גם על השילוב בין הצ'יפסט הזה למעבד הזה...

ואם מישהו יכול לתת לינק או מקור מידע לירידת מחירים המדוברת אני ישמח...

גם הוא צריך לקחת בחשבון שאם הוא מחכה עד אז יהיה ירידת מחירים לכלל החלקים ויצאו אולי כל מיני חלקים אחרים שיהיו שווים קניה, ואני יודע שיהיו כאלה שיגידו לא כדאי לחכות כי זה אף פעם לא יגמר אבל זה לא שהוא מחכה לאיזה טכנולוגיה חדשה שתצא אלה הוא מחכה לירידת מחירים מתוכננת.

פורסם

תפסיקו עם השטויות.

למחשב לא מחכים כי זה לא נגמר. כל שני וחמישי יוצאת חומרה חדשה. קונים ברגע שצריכים.

ערכת השבבים החדשה היא נחמדה אבל החומרה עבורה יקרה ואין זה פרקטי להמתין לה.

אם אתה צריך מחשב תקנה חומרה זמינה, קרי, תמיכה ב- DDR2.

כנ"ל לגבי ירידות המחירים.

ח.ל. (חומר למחשבה)

מה יהיה אם הדולר יתחיל לעלות ואיתו גם עליות מחירים?

פורסם

טוב בוא נתחיל מזה שאם היית באמת קורא את ההודעה שלי היית רואה שלא רשום שם "שטויות" כמו שאמרת וניסית להוציא את עצמך חכם או לא יודע מה.

"למחשב לא מחכים כי זה לא נגמר. כל שני וחמישי יוצאת חומרה חדשה. קונים ברגע שצריכים"

נכון שלא מחכים כי זה לא יגמר אבל שוב אם היית קורא היית רואה שזה ממש לא מה שאמרתי לו, הQ6600 כבר בשוק וביולי יש לו ירידת מחיר משמעותית ביותר והצ'יפסט P35 כבר בשוק וכבר נמכר אז אין מה לחכות לו.

לא יודע איך הגעת לזה "שהחומרה עבורה יקרה ואין זה פרקטי להמתין לה."

כל החומרה עבורה זמינה עכשיו כולל תמיכה בDDR2.

פורסם

כמה עולים זכרונות DDR3

פורסם

ומה הקשר של השאלה שלך לשרשור הנוכחי?

רבותי. לא לגנוב את השרשור.

פורסם

ומה הקשר של השאלה שלך לשרשור הנוכחי?

רבותי. לא לגנוב את השרשור.

אני אנסח זאת אחרת.

למה לקנות לוח עם ערכת שבבים P35 אם אין טעם כרגע לקנות זכרונות DDR3

בגלל עלותם?

לכן אין טעם כרגע לחשוב על כך ופותח הדיון צריך להתרכז במפרט המבוסס על DDR2.

פורסם

למה לקנות לוח עם ערכת שבבים P35 אם אין טעם כרגע לקנות זכרונות DDR3

זהו הרעיון שבעתיד הקרוב מאוד כנראה תצטרך אותם...

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

בתור פותח הPOST בהתחלה רציתי להגיד שכבר החלטתי ואין לזה סוף...

והיום כבר התחלתי בהזמנה ולא כל-כך יצא כי אין חנות שיש לה את הכל ביחד ושאר צרות...אבל לא נורא אני יסתדר.

חבל שלא קראתי על הP35 קצת לפני, למרות שיש עדיין סיכוי שאני ישנה כי לא הייתי רוצה השקיע כל-כך הרבה ועוד חודש לגלות שהמחשב שלי הוא דור מיושן.

האם שווה\כדאי לקחת את ה P5K3 Deluxe/WiFi-AP במקום הP5B ? ראיתי אותו בנועה ב1500 ש"ח

בקיצור ...יצאתי פסיכי ואני הולך לאשפז את עצמי עד שהמחשב יהיה אצלי בבית.

מנו

פורסם

שלום לכולם,

בתור פותח הPOST בהתחלה רציתי להגיד שכבר החלטתי ואין לזה סוף...

והיום כבר התחלתי בהזמנה ולא כל-כך יצא כי אין חנות שיש לה את הכל ביחד ושאר צרות...אבל לא נורא אני יסתדר.

חבל שלא קראתי על הP35 קצת לפני, למרות שיש עדיין סיכוי שאני ישנה כי לא הייתי רוצה השקיע כל-כך הרבה ועוד חודש לגלות שהמחשב שלי הוא דור מיושן.

האם שווה\כדאי לקחת את ה P5K3 Deluxe/WiFi-AP במקום הP5B ? ראיתי אותו בנועה ב1500 ש"ח

בקיצור ...יצאתי פסיכי ואני הולך לאשפז את עצמי עד שהמחשב יהיה אצלי בבית.

מנו

תחליף כול עוד אתה יכול אני קניתי תמחשב שלי בחמש וחצי אלף שקל ולא הבנתי בחלקים לא היה לי מי לשאול למה עוד לא היה לי אינטרנט ואחרי שהבנתי מה עשיתי רציתי למות על הכסף שהלך

תחליף כול עוד אתה יכל

פורסם

ומה בדיוק היתרון בלקנות כרגע לוח P35?

פורסם

ומה בדיוק היתרון בלקנות כרגע לוח P35?

את זה תשאל בעוד חודש וחצי חודשיים ככה

פורסם

אני לא מבין. אם יש משהו שאתה יודע, אז תגיד. אם אין, אז למה אתה ממליץ? סתם כי זה חדש? להוציא עוד הרבה כסף מבלי תמורה ברורה?

פורסם

אני לא מבין. אם יש משהו שאתה יודע, אז תגיד. אם אין, אז למה אתה ממליץ? סתם כי זה חדש? להוציא עוד הרבה כסף מבלי תמורה ברורה?

אומרים הDDR3 חסר שימוש כרגע

נכון הוא באמת לא תורם להווה הנתון כלום אבל חודשיים ערך וה לעשות הכול ייוצר כבר בDDR3 אז צריך להחליט עםלהשקיע כבר מעכשיו ולשלם יותר או לקנות DDR2 פצצה אך שיזדקק לשדרוג בעתיד באותו תג מחיר שוב הכול לפי החשיבה שלך.

ואם תלך על הP35 תחשוב שיצרפו לזה עוד תכונות חדשות ולא רק DDR3

פורסם

שוב פעם, אתה לא נותן טיעון אחד רלוונטי.

אני יכול לתת לך כמה טיעונים למה לא:

1) חדש, ולכן יקר ללא שום הצדקה. ממש מטומטם לקנות לוח בפי 3 מחיר שלא יתן לו כלום. בכלל לא חכם לקנות חומרה מהתנור.

2) חדש ולכן לא בשל. עוד לא ראיתי REVIEW אחד בו נראה איזשהוא יתרון שמצדיק תשלום כ"כ גבוה. ראיתי את ההיפך:

http://www.insidehw.com/content/view/62/9/1/4/

3) לא קונים היום חומרה כדי שתפעיל את מה שיהיה מחר. הבחור יקנה עכשיו DDR2 ומעבד שתומך ב 1066 ולא DDR3 ומעבד שתומך ב 1333 (לא שההבדל משמעותי כרגע). הוא לא יחליף עוד חודש וחצי למעבד 1333 ול DDR3 ולדעתי זה יקח הרבה יותר מחודש וחצי.

אם הבחור רוצה לחכות לירידת המחירים של ה Q6600 ואז לשקול מחדש את הלוח בהתאם למחירים אז סבבה. כרגע אני לא רואה בזה כלום חוץ מאשר זריקה של כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים