פורסם 2007 במאי 2118 שנים רק לציין אני כמובן לא הולך להרוויח על זה ומוכר את זה באותו המחיר שבו אני יקנה (אני לא הולך לקנות אלא אם כן מישהו רוצה) ** בכניסה לארץ ישולמו כל המיסים כנידרש **היא דיילת ואני לא רוצה שהיא תיסתבך אז כמובן שהכל יהיה כמו שצריך.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים הייתי רוצה WII אבל לא כרגע וגם ככה קשה להשיג הייתי בטוח שיש לך.. אתה כלכך מעריץ אותם הרי
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר אבל אחי, ניו יורק זה NTSC אנחנו צריכים PALסורי,שם היא תהיה.אם היא תהיה בתאילנד הונג קונג או מקום אחר אז אני יעדכן.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים הייתי בטוח שיש לך.. אתה כלכך מעריץ אותם הרימעריץ כן מטומטם לקנות במחירי ישראל היום לא ואני קודם כל רוצה לנצל עד הסוף תPS2 שלי ואת הPC הגרוטה שלי לפני שאני יעבור לWII
פורסם 2007 במאי 2218 שנים סורי,שם היא תהיה.אם היא תהיה בתאילנד הונג קונג או מקום אחר אז אני יעדכן.צריך שהיא תהיה באירופה כדי שיהיה לה קל להשיג XBOX בשידור PAL
פורסם 2007 במאי 2218 שנים בכמה היא יכולה להביא את ה360....הייתי מדבר איתך אבל אני מהקריות וגם אם היא תביא זה יהיה בעייתי להביר את הבוקס והתשלום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.