עבור לתוכן

בעיות בחיבור האינטרנט כנראה כתווצאה מוירוס

Featured Replies

פורסם

אהלן..

יש לי בעיה שאני לא שולח נתונים ולא מקבל נתונים.. האינטרנט מתחבר לי הכל טוב ויפה, למשך חצי שעה בערך

אני יכול לגלוש ברשת ולפתוח מיילים וכד', ולאחר מכן החיבור פשוט מת.

אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז שוב פעם יש לי חלון של חצי שעה ואז זה שוב חוזר על עצמו.

זה התחיל אתמול בערב שנכנסתי לאיזה אתר מפוקפק להוריד סריאל והוא נתקע לי ומאז החיבור לא עבד בכלל.

ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עזר, הקלדתי את הפקודה הבאה ב-CMD

netsh winsock reset catalog ואחרי שהפעלתי את המחשב החיבור התחיל לעבוד ואחרי זה זה חזר

על עצמו כל פעם אחרי חצי שעה.

דיברתי עם נציג שירות והוא אמר שכנראה אני צריך לפרמט את המחשב.

מישהו מכיר את הבעיה ומכיר דרך לפתור אותה ללא פירמוט?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע למה כל הזמן נופל לי החיבור?

פורסם

אני לא יודע אם הבעיה שהייתה לי היא אותה בעיה, אבל היא בהחלט דומה - גם לי היו ניתוקים חוזרים ונשנים שנפתרו ע"י ריסוט, או לפעמים פשוט ע"י המתנה, בעיקר בשעות העומס של הערב והבוקר.

הבעיה הייתה התשתית של בזק (ADSL)... הפתרון שלהם - קודם כל צמצום רוחב הפס, ואח"כ ניתוק כל הטלפונים בבית (5 חדרים) חוץ מאחד.

הפתרון שלי - מעבר לכבלים :silly:

פורסם

הבעיה הייתה התשתית של בזק (ADSL)... הפתרון שלהם - קודם כל צמצום רוחב הפס, ואח"כ ניתוק כל הטלפונים בבית (5 חדרים) חוץ מאחד.

מה הקשר?

הייתה לך בעיה בתשתית ואתה מתאר בדיקה, לא פתרון...

אם אין לך משהו מועיל להוסיף, פשוט תתאפק.

Starsky, אתה יכול לנסות כמה דברים, אבל איך שזה נשמע נכנס לך איזה ג'וק... וג'וקים קשה להרוג.

תנסה ליצור חייגן חדש

תנסה בנוסף בCMD

netsh int ip reset c:\log.txt

אם אתה ממש קשור לוינדוס שיש לך עכשיו אתה יכול לנסות להריץ בדיקת אנטי-וירוס/אנטי-רוגלה בSAFE MODE.

אולי זה ינקה את מה שנכנס, אבל לדעתי זה לא שווה את המאמץ.

פורסם

מה הקשר?

הייתה לך בעיה בתשתית ואתה מתאר בדיקה, לא פתרון...

אם אין לך משהו מועיל להוסיף, פשוט תתאפק.

חבר, זה היה הפתרון שלהם. הפחתת רוחב הפס וניתוק כל הטלפונים לא היו בדיקה.

אנחנו עשינו את זה והחיבור התייצב במשך כחודש עד שנמאס מחוסר הטלפונים ועברנו לכבלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים