עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי ViewSonic LCD 19 VP930

Featured Replies

פורסם

זה נכון ש ViewSonic LCD 19 VP930 פחות מומלץ לגיימרים?

כפי שצינו כאן:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561

מפני שהשימוש היחדי של המסך הוא למשחקים... CSS BF2 HL2 NFS וכו'... משחקים כבדים ובמסכים לא מתאימים צפויות מריחות והרבה..

אז אם זה באמת כך, תהיתי אולי לקחת בכלל איזה DELL עם פאנל TN וזהו...?

ולמה הם כותבים שזה פחות מומלץ לגיימרים \: התבאסתי לגמרה כשראיתי את זה... והוא עוד עולה 1800 שזה קצת מעל למה שאני יכול להרשות לעצמי בשביל מסך אז לרדת מהסיפור ולקחת DELL 1907 ?

פורסם

אם המסך הוא רק למשחקים - כלומר אתה לא גולש, לא כותב עבודות באופיס ולא רואה סרטים במסך אז יכול להיות שמסך TN 22" יתאים לך יותר.

אבל אתה חייב ללכת ולראות בחנות את המסך לפני הקנייה.

אני לא בטוח ששווה לך להשקיע דווקא בDELL אם אתה יורד לTN. יכול להיות שאפילו הCMV הצהבהב יתאים לך ותוכל לחסוך מאות שקלים.

פורסם
  • מחבר

הגזמתי קצת רק למשחקים חח, גם לגלישה באינטרנט.. כתיבת עבודות וכו'...

אבל כרגע חשוב לי הכי הרבה המשחקים אחרת הייתי יורד לתקציב של 900.. ולוקח LENOVO נחמד..

בעיקרון המסך מתאים לגיימרים? כאילו לגיימר, מה היית ממליץ מבין השניים:

Dell E207WFP

או

ViewSonic LCD 19 VP930

ושאלה קטנה בקשר ל WIDESCREEN.. אני מאמין שאני אשתמש הרבה במקרים מסויימים ב 4:3.. אז אפשר לשים על 1280*1024 נכון?

ואם אני עושה 4:3 כאמור, אני מקבל שוליים בצד ימין ושמאל, אבל השאלה כמה אינץ' הריבוע שבאמצע? ז"א יכולה להתקבל תוצאה קטנה יותר מ 19"?

למישהו יש ובדק / יש מצב שבודק?

פורסם

E207WFP הוא מסך TN לא מומלץ מה שמדברים עליו הוא 2007FP או 2007WFP.

שים לב שמסכי 19" לא רחבים באים ב1280X1024 או 4:5 ולא 3:4 כלומר הם די ריבועיים

לגבי 2007WFP הגובה שלו בפיקסלים הןא 1080 שזה יותר מ1024 של 19" רבוע.

ולכן הרזולוציה ההגיונית יותר תהיה 1440X1080.

אבל הבנתי שהדל מחוץ לתקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

נכון הוא מעל התקציב, וזהו אני לא יכול לעלות אפילו 100 ש"ח מהתקציב, זה כבר אחרי שהעלתי 200..

נראה לי אני לוקח בכל זאת את ה VS....

כמה שאלות:

ה VS 930B ניתן לתלייה על קיר כמו תמונה? ואם כן - האם הוא נשלף מהקיר בקלות (כמובן אחרי קדיחת המתלה)?

עכשיו שוב בקשר להשוואה בין המסכים, לאחותי יש מסך LENOVO 197 אני חושב, 17".. השחור שחור ממש, הזוויות צפיה לא עד כדי כך גרועות,

אפילו יחסית טובות, לאומת מסכי TN אחרי שאתה מזיז את הראש טיפה הכל ניהיה שחור.. טקסט חד, ויפה,

משחקים וסרטים נראים בכלל לא רע... אפילו טוב.. אז עם כל זה, פאנל ה P-MVA עד כדי כך יותר טוב?

ועדיין לא ראיתי את ה VS בכלל, אני לא מוצא אותו בחניות \: איפה אני מוצא אותו באיזור ראשל"צ?

ואם אני אקנה אותו אז זה יהיה מחנות פנדה pandas.co.il איך השירות שלהם? מישהו קנה שם?

פורסם

הVX922 הוא מסך מומלץ לגיימרים.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא מתעלה על ה VP930B? כי הנגידיות של ה 930 גבוהה יותר מה 922 - 1:1300 אל מול 1:550

וגם ה 922 הוא פאנל TN שעד עכשיו לא היה לי ברור אם זה לטובת הגיימר או לא?

בתור גיימר, נגיד והתקציב הוא 1800 ש"ח, מה היית לוקח מבין השניים? את ה 930 או 922 ?

פורסם

אני משחק ב930 והוא סבבה אבל אני רואה מריחות מדי פעם.

פורסם

היה לי VP930 ת'גירסה המקורית ועכשיו את הגירסה החדשה יחסית, VP930-3, ושיחקתי בשניהם בהמון משחקים (COH, FEAR, BF2, DOOM3 ועוד...) ולא היולי אף פעם תופעות כמו מריחות או קורונה. המסך הזה פשוט טוב להכל :)

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם זו הגירסא VP-930-3 ?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561

ומה מיוחדת בגירסא החדשה?

ותודה רבה ;D

ואחד אומר שיש מריחות ואחד שאין חח,

האם יכול להיות שהמריחות בגלל שהכרטיס מסך לא מספיק חזק? יש מצב שזה תלוי בסוג חיבור דיגיטלי או רגיל?

פורסם

מה פתאום :cool2:

יש לי 7800GT והכרטיס מחובר לLCD בDVI.

פורסם
  • מחבר

והמריחות חריפות? אתה יכול לשבת לשחק חצי שעה בלי שתיהיה מריחה אחת? או שהסיכויים אפסיים כמעט?

פורסם

כל המסכים הנוכחיים הם מהגירסה החדשה (תבדוק 1:1300), הייצור של הקודמים הופסק.

פורסם
  • מחבר

כן עכשיו ראיתי וקראתי את המאמר שמשווה את ה 930 לגרסתו החדשה.. נשמע כי הקודמת יותר טובה.. אבל הוא עדיין מומלץ אז אני אלך עליו.[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 01:32:51

*ואני אשמח אם למישהו יש משהו להוסיף בנושא :D
פורסם

והמריחות חריפות? אתה יכול לשבת לשחק חצי שעה בלי שתיהיה מריחה אחת? או שהסיכויים אפסיים כמעט?

אני שם לב אליהן בעיקר בתנועות חדות של העכבר בBF2.

בCS רואים מדי פעם (CS1.6), לא משהו משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים