פורסם 2007 במאי 2018 שנים שמע כרגע אתה יכול לקנות 2GB בכ-400 ש"ח. מכאן אין עוד הרבה לאן לרדת במחיר. המחיר צפוי לעלות בחצי השני של השנה, השאלה מתי בדיוק. בכל מקרה העלייה לא תהיה חדה ומיידית ככה שברגע שהמחירים יתחילו לעלות עוד אפשר יהיה לקנות זכרונות במחיר טוב.אם באמת אין לך סיבה לקנות היום זכרון אז אין סיבה. אפשר לחכות ולראות מה יקרה עם המחירים בזמן הקרוב.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים כל עוד ה$ בירידה וצפוי לצאת מוצר תחליפי (DDR III ) המחירים ימשיכו לרדת (יותר נכון לא תהיה להם סיבה לעלות) . כיום השוק מוצף בDDR II ובארה"ב מחירו ירד לזנות. רק כאן הכל עולה כפול בדיוק. בקיצור תעקוב אחרי ה $ .
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מתעלק בקטנה על השירשור:יש לי זכרונות Crosair 1G 667mhz.באופן מפתיע הצלחתי לסחוט מהם 978mhz@2.1v CL5.אני רוצה לקנות עוד סטיק ולהרחיב ל2G DCהבעיה היא שאני לא יודע אם עוד סטיק זהה של Crosair יצליח לסחוט את אותו התדר..מה אתם מציעים לעשות?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים כי יש הבדלים בן הציפים שזה משהו מאוד חשוב בתדר הזיכרונותזה כמו שיש e4300 שמצליחים לסגור יציב 3.6 ויש כאלה שנתקעים ב3.2על אותו הרעיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.