עבור לתוכן

בעייה ממש מעצבנת שהתחילה לאחרונה (החודש האחרון) עם האינטרנט

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מחובר דרך התשתית של HOT,וכבר החלפתי ספק מנטוויזון ל012 (בעקבות איטיות בהורדות מftp ומירק..),עכשיו כשעברתי ל012 ההורדות כבר יותר מהירות והכול,אבל בעייה מוזרה שהתחילה לי לפני חודש עדיין נשארה,כשאני מנסה להכנס לאתרים לפעמים אני מקבל דף error opening page,והוא כותב בפנים שאולי לא כתבתי את השם של האתר נכון ובלה בלה בלה,(מכירים את זה בטח),עכשיו רק אחרי כמה רפרשים אני כן מצליח להכנס לאתר..

זה קורה לעוד מישהו פה??,זה התחיל לי רק בחודש האחרון! מה זה כול להיות? עשיתי repair לכרטיס רשת איזה אלף פעם,כיביתי הדלקתי את המודם כלום לא עוזר...

אגב הכול בסדר חוץ מזה אין ניתוקים וכל השאר...

פורסם

מחובר דרך נתב?

פורסם
  • מחבר

לא,ואגב זה מה שאני מקבל

Server not found

Firefox can't find the server at www.torrentleech.com.

* Check the address for typing errors such as

ww.example.com instead of

www.example.com

* If you are unable to load any pages, check your computer's network

connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure

that Firefox is permitted to access the Web.

פורסם

אין torrentleech.com זה .org :-X

פורסם

אל תגיד סתם אם אתה לא יודע...

torrentleech.com זה אחד הדומיינים וזה קיים...

בקשר לבעייה שמע אם הבעייה קורה רק באתר של טורנטליץ' ולא בשום אתר אחר אז תתעודד כי הבעייה היא לא אצלך ולאחרונה היו להם לא מעט נפילות עם השרתים והם תיקנו את זה כבר עד עכשיו למיטב ידיעתי.

בכל אופן אם זה קורה בכלליות כשאתה גולש תנסה לאפס איזה הגדרה או מודם או משהו ששולט + תנסה לפתוח ידנית את פורט 80 אם אתה מתשמש בראוטר (למרות שזה לא אמור לקרות).

אם הבעיה לא קשורה לזה נסה להתקין בפיירפוקס את הטאב של אינטרנט אקספלורר שמאפשר לך בלחיצת כפתור לעבור לגלישה באינטרנט אקספלורר או פשוט לעבור לאקספלורר ויכול להיות שפה תיפתר הבעיה.

פורסם

בנוסף, אם יש לך חומת אש תבדוק אם יש לה אופציה לחסימת אתרים (למשל בkerio) ותבטל אותה.

(או תוכנה לחסימות אתרים ממש ::))

היה איזה אתר שלא עלה לי, לפעמים היה מעלה רק חלק ולפעמים בלי תמונות ולא ידעתי למה. עד שיום אחד עליתי על זה שיש בחומת אש את החסימת אתרים.

ולא ברור לי למה הוא דווקא נטפל לאתר ההוא... אתר של סדרת machinema קונבנציונלי לגמרי :kopfpatsch:

ביטלתי ומאז הכל זז חלק.

ד"א, אם זה רק אתר אחד... זה בטוח האתר (כמו ש|IsrAlien| העיר).

פורסם
  • מחבר

אממ זה קורה לי בכל האתרים,ולא רק עם פיירפוקס,אלא גם עם אקספלורר,זה מחרפן אותי...אני משתמש בפיירואל של וינדוס,ולא שיניתי כלום בהגדרות שלו,זה פשוט התחיל סתם ככה,כמו שאמרתי שיחקתי עם האפשריות בmy network places אבל זה לא הועיל...

יכול להיות אולי בגלל שבאמת הוספתי בפירוואל ידנית שפורט 80 יהיה פתוח? (כי utorrent עשה לי פעם אחת בעייה עם הפורט הזה שהוא לא פתוח,מוזר מאוד אינ יודע..אבל מאז שעשיתי אותו פתוח ידנית הוא פתוח לי...),מה אתם אומרים אולי בגלל שעברתי ספק אני יכול למחוק מהפיירואל את הפורט הידני?..יש מצב שזה בגלל זה?

עריכה:העפתי את הפורט הידני,אבל זה לא עזר....

פורסם

תקשר לחברה ושהם יבדקו וטלפונית יעזרו לך.

ממש מוזר מה שאתה אומר חח פורט 80 גדול, מה עוד הם רוצים לחסום לנו.

פורסם
  • מחבר

אחי הם לא חסמו את הפורט,פשוט חשבתי שזה בגלל שפתחתי אותו ידנית בפיירוואל (כי היו לי קצת בעיות פעם עם utorrent,אבל כשעברתי ספק זה הסתדר...),בכ אופן הבעייה כנראה בתשתית או משו..בגלל זה מעניין אותי לדעת אם יש פה עוד מישהו עם הבעייה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים