פורסם 2007 במאי 2018 שנים הוא לא צחק, המוך שלי איכותי, משהו אלף אלף.כשאני חושב על זה, הזמנה ל JOOST כבר קיבלתי, כי ההרשמה פתוחה לכל דורשאז מה היית מוכן לתת בשביל המוך שלי ?אגב, למי שלא יודע מה זה בדיוק מוךמוך
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אה ומוך מהקורקבן ו-500 הודעות מהמונה הודעות נשמע לך יותר לעניין?כל התראד הזה לא לעניין! מה אתה מצפה שיגידו לו (לפותח הדיון) שאני מוכן לתת את האקסית שלי בתור נערת ליווי בישבילו?שאני מוכן לשלם לו? שאני מוכן לתת לו את הרכב שלי?וסליחה שאתה שאני "כרגיל" מגיב לא לעניין ועל הדרך גם לא מצחיק..
פורסם 2007 במאי 2018 שנים קודם אתה אומר שהמוך שלי איכותיועכשיו אתה רומז שהוא לא מעניין אף אחד ??דור, בחיים אתה לא מקבל יותר מוך ממני, אבל בחיים.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר אה ומוך מהקורקבן ו-500 הודעות מהמונה הודעות נשמע לך יותר לעניין?כל התראד הזה לא לעניין! מה אתה מצפה שיגידו לו (לפותח הדיון) שאני מוכן לתת את האקסית שלי בתור נערת ליווי בישבילו?שאני מוכן לשלם לו? שאני מוכן לתת לו את הרכב שלי?וסליחה שאתה שאני "כרגיל" מגיב לא לעניין ועל הדרך גם לא מצחיק..האקסית דווקא נשמע טוב. יש תמונות? (אני מעל גיל ;D18)
פורסם 2007 במאי 2018 שנים הרעיון נחמד, הביצוע לא משהו. האיכות של הוידאו דיי גרועה מה שגורם להעדיף אלטרנטיבות אחרות ואיכותיות יותר במיוחד כשמדובר בסדרות איכות שאני יכול להשיג ב HD אבל זה נחמד סתם להשתעשע ולחפש דברים מעניינים כמו ב youtube
פורסם 2007 במאי 2018 שנים ת'אמת-אני השגתי מDIMAX אחרי שחיפשתי אחרי זמן אבל אחרי שפתחתי את זה- אין שם שום דבר מעניין חוץ מהדוגמניות של ספורט אילוסטרייטד (שביניהם בר רפאלי)וזהו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.