פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אני מחפש דרייבר ל pci simple communication controllerאני לא מצליח למצוא ,חיפשתי בכל מיני מקומות.מישהו יודע איפה אני יכול למצוא ?תודה
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר זה הדרייבר של המודם הישן שלי (כרגע אני עם מודם usb )אבל נראה לי שהוא דופק את הסאונד במחשב שלי אז אני מחפש לו דרייבר
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים pac-man/AlexKapu - אם אתם רוצים דרייברים אז תביאו את הדגם של המודם במידה ואינכם יודעים אז תסתכלו מה רשום עליו.. זה הדרייבר של המודם הישן שלי (כרגע אני עם מודם usb )אבל נראה לי שהוא דופק את הסאונד במחשב שלי אז אני מחפש לו דרייברלמה אתה משאיר תמודם מחובר אם עברת לאינטרנט מהיר ???לא סביר להניח שיש קשר בין המודם לכרטיס קול
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים pac-man/AlexKapu - אם אתם רוצים דרייברים אז תביאו את הדגם של המודם במידה ואינכם יודעים אז תסתכלו מה רשום עליו.. ואם לא רשום עליו בגלל משהו, תבדקו עם SANDRA.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים התוכנה לא תגלה אותו אם לא מותקן דרייברעריכה - באשר לשאלתך יש תוכנה שכן מגלה אם לא מותקן דרייבר?לא
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים נירא לי שהדגם שלי זה MOTOROLA 56Kאם זה לא יכול להיות אז תן לי דוגמא לדגם של מודם (למשל זה שיש לך) ואז אני יגיד לך
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אם לא מותקן לו בכלל דרייבר הוא לא יכול לעשות שום בעיות אלא אם הוא ממש דפוק ברמת החומרה. במקרה כזה פשוט תוציא אותו מהמחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.