פורסם 2007 במאי 2018 שנים יש לי מחשב נייד שמתחבר בחיבור אלחוטי ומקבל כתובת מdhsp מחשב השולחני מוגדר עם ip קבוע כי משום מה לא מצליח לקבל ip מהראוטרשני המחשבים באותו workgroup ויש פינגים ממחשב 1 לשני וההפךעוד דבר מוזר בכרטיס רשת של השולחני כשאני משנה ip או מגדיר כאוטומטי הוא מבקש הפעלה מחדש של הווינדוס מהיכול להיות הסיבה שאני לא מצליחלשתף קבציםתודה
פורסם 2007 במאי 2018 שנים ...... ...... זה סתם רעיון שאני זורק פה, אבל כדאי אולי להגיד אילו מערכות הפעלה(XP, ויסטה, win95), איך מחוברים (כבל מוצלב, נתב, רכזת), מה עוד יש ברשת שלך (עוד מחשבים, XBOX, נחש קוברה ארסי), אילו רכיבים (נתב, מתג וכו'). גם רצוי, נראה לי, להגיד מה עשית, איך אתה מתחבר למחשב השני ברשת ואיזה הודעת שגיאה אתה המקבל... אבל זה רק אני :givemebeer:
פורסם 2007 במאי 2018 שנים ועוד משהו כתוספת כאשר הגדרת את הרשת הפעלת בשני המחשבים את האופציה לשיתוף קבצים ?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר במחשב הנייד xp home בנייח xp proכן הגדרתי שיתוף קבתיםמשה מוזר שבנייח כשאני ניכנס למיקומי רשת שלי -לא רואה כלוםלמרות ששיתפתי תיקיות וכונניםהודעת שגיאה שאני מקבל עשי בתובת את הכתובת של המחשב השני ומקבלcannot be found\\כתובת של המחשב
פורסם 2007 במאי 2118 שנים תנסה להגדיר מחדש את הרשת ב 2 המחשביםתבדוק ששם הרשת זהה ושהמחשבים מוגדרים לשיתוף קבצים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.