עבור לתוכן

בעיה עם הCCC ומהירות ליבה של X1950XT

Featured Replies

פורסם

אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין.

הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה...

אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמהירות זכרון היא 594 (כשהן צריכות להיות לפני מיטב ידיעתי 650 ו900 בהתאמה).

מה לעזאזל אני עושה? האם אני חייב להשתמש בתוכנת צד שלישי? האם זו בעיה ידועה בגרסא הזו של הCCC? עזרה מישו?:(

עוד משהו שעלה לי, יכול להיות שהם סתם שמו מדבקות של X1950XT קירור וביוס של X1950XT? והליבה היא של 1900GT? הכרטיס עצמו מריץ משחקים ככה שזה כרטיס אחר...אבל לכו תדעו...יש עוד דרך לדעת שזה באמת הכרטיס?

פורסם

תבדוק שאלו לא מהירויות desktop

פורסם

קודם כל אתה אמור לראות את סוג הכרטיס ב CCC

ועוד כמה נתונים בתפריט הראשי שם.

בנוסף,תתקין את תוכנת ATI TOOL היא גם תיתן לך אינדיקציית מהירויות:

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=118

גם על המאוורר המקורי שעל הכרטיס שלי יש מדבקה של ספייר.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תבדוק שאלו לא מהירויות desktop

מהירויות דסקטופ? אה?

אוקי, הורדתי ATITOOL והמהירויות שם בסדר. הנקודה היא שאני מוצא ב3DMARK05 רק 7900...שזה מממממממש נמוך...מה יכולה להיות הבעיה אז?=\

אגב בדרייבר כתוב לי

requested 900 mhz

current 524

זה אורמ מהירות דסקטופ?

פורסם

כן....גם אני לא מבין....מה זאת אומרת ב-ccc מהירות current ו-requested? ולמה אני לא יכול לשנות שם את המהירות(אגב...וינדווס ויסטה אם זה משנה...)?זה כאילו רק משנה את ה-requested אבל לא את ה-current וזה גם מתאתחל בכל פעם שאני מפעיל מחדש....(ולא שכחתי ללחוץ apply ולשמור...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים