עבור לתוכן

כרוניקה של שינה ! איך יוצאים מהסרט הזה ?

Featured Replies

פורסם

מה לא הבנתם בתראו טלוויזיה ?!

אתם לא מתעייפים אחרי יום שלם ?

אתם יודעים מה הפיתרון?

עבודה קשה

אתם עצלנים כל היום על המחשב

לכו תתחילו לרוץ

תעשו גינה בחצר

תעשו מודניג

תעשו משהו

mafiso הצחקת אותי ;)

אומרים "נאה דורש נאה מקיים"

האמת שזה בכלל לא בעיה, אם זה מפריע לכם פשוט תפסיקו, קצת משמעת עצמית זה הכל, אמנם גם אני הפסדתי בגרות כי העדפתי להשאר לישון (נו מילא זה רק ביולוגיה), אבל עכשיו כשאני צריך להשלים את הבגרויות האלה רק בשביל התעודה, זה קצת מבאס לחשוב שבשביל עוד שעת שינה אני צריך לבזבז עוד שנה מהחיים על בגרויות.

אתה יכול לקרוא לי אור אתה יודע !

ומה זה נאה דורש נאה מקיים ?

עכשיו ההטלבתות לא כל כך קשה

להישאר במיטה

או ללכת לעבוד ולהרוויח עוד איזה 120 שקל בשביל לבזבז אותם על המחשב 8)

• תגובות 43
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אנשים כל הפתרונות שאתם אומרים זה פתרונות זמניים ! אפילו אם אני יקרע את עצמי באיזה פעילות גופנית ואז ילך לישון

מוקדם זה לא יעזור לתמיד כי אחרי יומים שלוש זה שוב יחזור ,מספיק יום חופש אחד ואני הופך כבר את השעון הביוחוגי שלי!

פורסם

תשים את הראש על הכרית תוודא שנוח לך וחמים

ותראה טלוויזיה בחושך

עובד כמו קסם

אחרי קמה דקות אתה נרדם ...

פורסם

אני בטוח שזה בגלל המחשב (טוב... כאילו שיש אפשרות אחרת)!

ומנסיון אני אומר לך שזה רק בגלל המחשב, וגם אני הולך לישון די מאוחר (לא ב 3, אני עדיין לא חולה לגמרי, אבל ב 1 בערך, זתומרת שאני בדרך ליהיות כמוך :-)

מה שאני מציע לך זה ככה:

אחרי שאתה סוגר את המחשב (כן אני יודע שזה קשה אבל אין מה לעשות... אתה חייב לוותר על משהו), תסגור את התריס בחדר כדי שיהיה חושך מושלם, ואז תדליק את הרדיו (אני מקווה שיש לך באיכות טובה, יענו דרך מערכת או משהו כזה).

תשים על גלגלצ (מומלץ! במיוחד ביום חמישי בלילה יש 2 אנשים עם הפרעות, שכחתי את השם שלהם, שמגישים מוזיקה שחורה ומתרעים באולפן, בקיצור התוכנית הכי משוגעת ברדיו) או על גל"צ שלפעמים יש תוכניות ממש ממש מעניינות בלילה עם מפורסמים וכאלה וגם מוזיקה טובה.

אתה יכול לשים גם רדיו אזורי (אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אצלי בחיפה יש דברים מאוד מעניינים כמו מיסטיקה פוליטיקה, וספורט בקיצור הכל).

אהה ויש כמובן את רשת ב' שיש לה תוכניות מעניינות (אבל לא תמיד!) כמו ז'וז'ו אבוטבול או יוסי סיאס.

בקיצור תנסה את זה יום אחד.

ולא רק שתרדם מהר, אתה תרדם בכיף!

נ.ב

יש תופעת לוואי בהצעה שהבאתי לך, וזה שתתמכר גם לתוכניות האלו, ולא תצליח לישון בגללן (אבל רוב הסיכווים שזה לא יקרה כי כשאתה בחושך, עם 7 הכריות שלך, ושומע תוכנית מרגיעה כזאת אז אתה תישן כמו פגר)

בהצלחה!

פורסם

דווקא בשלישי הלכתי לישון ב11 וחצי, התעוררתי ב3 ולא ישנתי מאז. הלכתי לישון ב22 אתמול, עם חוג כדורסל ובי"ס, ולא הייתי כ"כ עייף ;)

פורסם

חבריה מה אני יגיד לכם ת'רד מעניין מאוד אחד מהמעניינים שנפגשתי בהם מה שמצחיק זה שגם לי הייתה אותה בעיה ועוד לא ממש נפתרתי ממנה אבל הבעיה הגדולה יותר היא ההתמדה

חייבים להתמיד אם יש יום חופש אז לעבוד כל היום בלי סוף

משמעת עצמית זה העניין ובקשר ללקום בבוקר אז ככה זה קשה אבל צריך לשכנע את עצמך לקום אותי תמיד הורים העירו ואז הייתי אומר להם להעיר אותי עוד 10 דקות שוב ואז היינו כועסים אחד על השני בבוקר ובסוף הייתי קם הולך למקלחת מתקלח אומר סליחה והולך לבית ספר

פורסם

חבריה מה אני יגיד לכם ת'רד מעניין מאוד אחד מהמעניינים שנפגשתי בהם מה שמצחיק זה שגם לי הייתה אותה בעיה ועוד לא ממש נפתרתי ממנה אבל הבעיה הגדולה יותר היא ההתמדה

חייבים להתמיד אם יש יום חופש אז לעבוד כל היום בלי סוף

משמעת עצמית זה העניין ובקשר ללקום בבוקר אז ככה זה קשה אבל צריך לשכנע את עצמך לקום אותי תמיד הורים העירו ואז הייתי אומר להם להעיר אותי עוד 10 דקות שוב ואז היינו כועסים אחד על השני בבוקר ובסוף הייתי קם הולך למקלחת מתקלח אומר סליחה והולך לבית ספר

צודק, זה הכל משמעת עצמית. בחופשים בעיקר! חייבים להגיד לעצמך שעכשיו אתה הולך לישון, וזהו! לא לעשות כלום!

גם אני הייתי ממליץ על להירדם עם גלגל"צ. או אם לא אוהבים את התחנה, עם כל מוזיקה אחרת שאוהבים, אבל לא טראנסים או דברים רועשים. כי בד"כ הם לא עוזרים.

ועוד משהו: לשמור על 8 שעות שינה בלילה! זה מאוד חשוב! כל לילה! לא פחות ולא יותר! ככה תוכלו להירדם כשתרצו, ולהתעורר כשתרצו.

עכשיו משהו שבד"כ לא כולם עושים: בשביל להתעורר בזמן, גם תעירו את עצמכם עם מוזיקה!!! אני מכוון את המערכת שלי בחדר להידלק לבד בבוקר (בשעה שבה יעברו 8 שעות שינה) על גלגל"צ (מה לעשות... אני אוהב את התחנה...) ואני אומר לכם שאין דבר טוב יותר מלהתעורר עם מוזיקה! אין את השטויות של ההורים, העצבים, השעונים המעוררים שבד"כ פשוט נזרקים על הקיר ונמעכים! אני פשוט שונאאא שמעירים אותי לא בעדינות וזה דופק לי את כל היום אח"כ. אז להתעורר עם מוזיקה זה בהחלט הפיתרון! וברגע שאתם מתעוררים, שוב חוזר העניין של משמעת עצמית. לא להגיד "עוד כמה דקות אני קם." אלא, ברגע שמתעוררים, לקום מיד! לצאת מהמיטה. אחרת לא יהיה אפשר לקום.

זהו. זה מה שאני עושה כבר הרבה זמן וזה עובד יופי.

פורסם

תשים את הראש על הכרית תוודא שנוח לך וחמים

ותראה טלוויזיה בחושך

עובד כמו קסם

אחרי קמה דקות אתה נרדם ...

זה תלוי מאוד. אח שלי אף פעם בחיים שלו לא הלך לישון ונרדם ככה סתם, חייב לשים חדשות הספורט בפול ווליום ולהרדם חצי דקה אחרי שהוא פותח את זה, כדי שאני אלמד את כל הליגה כשאני מנסה לישון לפני מבחן.

אני לא נרדם עם מוזיק ולא עם טלוויזיה, זה יותר מדי מרכז. ישנם כמובן את המקרים שאתה אחרי יום קשה מנסה לראות סרט בסלון, מתחיל להרדם באמצע ואז עד שאתה מחליף בגדים מכבה את האור וכו' את עירני כמו באמצע היום.

פורסם

גם לי הייתה אותה בעיה ועדיין יש לפעמים אבל הפתרון הוא מאוד פשוט...

לא צריך טלויזיה שמרעישה או פעילות גופנית שמעייפת אותך וגומרת לך את כל היום.

כל מה שצריך זה פלאפון, כן זה הכל, כידוע המסך של הפלאפון הוא קטן ולא הכי נוח לשימוש, אז כל מה שאתם צריכים לעשות זה

לשכב בתנוחה הנוחה לכם לכבות את האור ולהתחיל לשחק סנייק או כל משחק אחר שיש לכם בפלאפון...

רוב הסיכוייים שמרוב שיעמום תרדמו, אחריי הכל סנייק זה לא אנריל 2

אם זה לא יקרה אתם תתמכרו למשחק אבל העיניים שלכם יתעייפו ויסגרו מעצמם ואתם תרדמו...

פורסם

אולי הרעיון שלי יעבוד...

תכבו את האורות הספרים או הTV המסריח.

תשכבו בלי לזוז, תשכבו בנוח, אבל אל תזוזו.

פשוט ככה, אני נרדם תוך כמה דקות.

ולא לפתוח עניים...

פורסם

אולי הרעיון שלי יעבוד...

תכבו את האורות הספרים או הTV המסריח.

תשכבו בלי לזוז' date=' תשכבו בנוח, אבל אל תזוזו.

פשוט ככה, אני נרדם תוך כמה דקות.

ולא לפתוח עניים...

[/quote']

:bash: :bash: :bash:

בעיות בהבנת הנקרא...?

פורסם

כל כך קשה להבין שהתכוונתי "לסגור את הספר הרוסי הזה?"

פורסם

[glow=red, 2, 300]אנשים הסרט ממשיך שוב בשידור חוזר [/glow]

השעה כבר 3+ ואני עדיין לא יכול להרדם !!!

אז תכבה את המחשב ולך לישון!

פורסם

אני חושב שהפתרון צריך להיות הדרגתי:

אם עכשיו אתה הולך לישון ב 4 בבוקר

מחר תלך לישון ב 3 וחצי

יום אחר-כך ב 3

אחר-כך ב 2 וחצי

וכו'

עד שבסוף תלך לישון ב 9 - 10 ותמשיך ללכת לישון השעה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים