עבור לתוכן

שאלה | החלפת קרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

יש לי אותו רק של leadtek...

תשמע, קודם כל תעשה OC למעבד, זה קל, זה פשוט וזה יתן לך לפחות קצת....

וזה כרטיס מסך לא ה FX 5200... והוא זול.. :smile1:

בקשר ל AGPx4 ו AGPx8, ההבדל ממש ממש ממש קטן... כל הכרטיסים של AGPx8 תומכים לאחור בAGPx4, וההבדל בביצועים יהיה ממש זניח...

אז פשוט כך לך איזה כרטיס שאתה יכול להרשות לפי התקציב שלך, הכי טוב בתחום התקציב...

אני בזמנו היתה לי אפשרות לקחת של גיגבייט או של לידטק, ולקחתי של לידטק כי הוא בא עם תדר גבוה יותר... אז תראה...

יש לך התלבטות, אנחנו פה... היו כמה הצעות, ה 6200, אם הוא בתקציב... :jump:

פורסם

הFX לא ממש יותר טוב מהגיפורס 2, הוא חלש ביותר ושום משחק אלא אם כן יצא ב2001 או תחילת 2002 לא יעבוד אצלך טוב או בכלל, קנה 6200 וגמרנו.

פורסם

אני לא מבין מה רע ב6200 שהבאתי

פורסם
  • מחבר

6200 הוא יקר. זאת הבעיה. אם מישו משיג לי יד שניה ממש בזול אז סבבה.

ואם זה לא ישנה לי הרבה FPS אז אני אאסוף למחשב חדש.

נ"ב הוא יצא ב2001

יש לי סימון על הכרטיס ועל כל המחשב 2001

פורסם

מניסיון אישי רב ותם עם חומרה כושלת וישנה, אל תשדרג!!!!! אל תשדרג שום דבר!!! קנה חדש המחירים תואמים כל כיס היום באמת.

פורסם

כרטיס...כרטיס!

פורסם

כרטיס...כרטיס!

נו ואיזה ביצועים כרטיס כרטיס יתן לו????? עזוב אותו הבעיה שלו שהוא לא מוכן לראות תמציאות, את הגרוטאה שלו אין למה לשדרג אני יודע, אני הייתי שם וכשלתי בשלב הזה בו נעזור לו לעבור את זה בקלות, למה לקנות משהו ולהתבאס ששום דבר לא זז?

אחרי 3 דפים הנה המסקנה, אם אתה חכם אל תקנה ותשתמש בכסף למשהו יותר טוב או תשמור למחשב הבא, אם אתה דלביוב ורוצה לבכות על כסף שנשפך סתם תקנה HD2900XT או אפילו את ה7300GT DDR3 או כל כרטיס מסך שעולה 700+.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אני רשמתי שזה לא מומלץ בפוסט הראשון שלי פה.

לגבי ה"קרטיס" אני רואה את זה ברשימת הת'רדים וזה מעוור אותי כל פעם מחדש! קשה כ"כ לתקן כותרת?!

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אני רשמתי שזה לא מומלץ בפוסט הראשון שלי פה.

לגבי ה"קרטיס" אני רואה את זה ברשימת הת'רדים וזה מעוור אותי כל פעם מחדש! קשה כ"כ לתקן כותרת?!

חחח בחור טוב אתה חחח כן גם אותי זה משגע למרות שאני רוסי במקור(וגם עוד משהו) אין לי שגיאות כתיב וגם אותי מעוור לראות את זה, זה כמו שבאנגלית במקום BOY ירשמו YOB!!!![br]פורסם בתאריך: 20.05.2007 בשעה 23:51:11

אהמ?!

גבבררר אתה מבזבז את זמניך לשווא, הוא יבין לבד בינתיים תן לו REST IN PEACE!!!!

פורסם

לא מפריעה לי הטעות, היום כולם טועים... מאז שהפסיקו לעשות הכתבות ובוחנים בכיתה א' הכל התדרדר (עברו ללימוד פונולוגי, שיטה שונה וחזרו ממנה לישנה, לא לפני שדפקו דור שלם), מפריע לי שתיקנתי אותו, ביקשתי לשנות וכלום לא קרה. לא נורא, אף אחד לא מת. מקסימום התעוור 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים