עבור לתוכן

האם כרטיס רדאון 9500 פרו מתאים למחשב שלי??

Featured Replies

פורסם

טוב אז לפי מה שכולם אומרים לי פה וראיתי גם שהכל מסכימים שהרדאון 9500 פרו עולה באמת על כל הכרטיסים השאלה היא האם מפרט המחשב שלי (שמופיע בצד ימין) יכול לנצל את היכולת של הכרטיס הזה??? דרך אגב אני עובד עם וינדוס 98 וגם 2000 וגם XP האם יש דריברים מתאימים לכל מערכות ההפעלה האלו?? ההתלבטות שלי קשה כי המחיר שלו כרגע הוא גבוה מאוד אז בבקשה תגידו לי במאה אחוז שכדאי להשקיע עכשיו ושזה יהיה להרבה זמן כי זה באמת הרבה כסף תודה!!!!

פורסם

לא כתוב במפרט לגבי הזכרון . תן לנו את הפרטים לגבי הזכרון.

פורסם

מצטרף לשאלה:

המפרט שלי:

מעבד Intel Pentium3 733mhz... :'(

זיכרון 128mb+256mb

AGP x2 על לוח אם של VIAtech

WindowsXP

פורסם
  • מחבר

אופס צודק אז הנה עכשיו המפרט מעודכן!!! ;D

פורסם

בטח שכדאי לך להשקיע !!! :jump: :jump: :jump:

יש לך מחשב לא רע בכלל ועוד עם זכרון 800 !!!

מה רע בכרטיס הישן שלך ????? :bash: :AR15: :saint: :saint: :saint:

פורסם

בטח שכדאי לך להשקיע !!! :jump: :jump: :jump:

יש לך מחשב לא רע בכלל ועוד עם זכרון 800 !!!

מה רע בכרטיס הישן שלך ????? :bash: :AR15: :saint: :saint: :saint:

מה איתי???

פורסם

המחשב שלך (גל) יוכל לנצל את הכרטיס בצורה כמעט אופטימלית לפי דעתי למרות שהמעבד די חלש יחסית .

המחשב שלך, שושו השועל , לא יוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך מפני שהמעבד חלש ואם הלוח אם לא מאפשר 4X(כמו שהבנתי מההודעה שלך) אז זה בכלל רע .

פורסם

GAL, המפרט שלך, לא כתוב במפרט שלך... ::)

פורסם

המחשב שלך (גל) יוכל לנצל את הכרטיס בצורה כמעט אופטימלית לפי דעתי למרות שהמעבד די חלש יחסית .

המחשב שלך, שושו השועל , לא יוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך מפני שהמעבד חלש ואם הלוח אם לא מאפשר 4X(כמו שהבנתי מההודעה שלך) אז זה בכלל רע .

אז האם בכלל שווה לקנות את המפלצת הזאת?

???

פורסם

אז האם בכלל שווה לקנות את המפלצת הזאת?

???

לא את זאת, אני חושב שכאן TI4200 יהיה קנייה חכמה יותר.

פורסם

אני הייתי הולך יותר דרומה: 8500LE ... ::)

פורסם
:kopfpatsch: ומה עם המחשב שלי? יש לי מעבד קצת יותר חזק, האם הכרטיס מתאים למחשב שלי? כבר הזמנתי ואני אמור לקבל אותו כל רגע...
פורסם

אם אתה(שושו השועל) מתכוון לשדרג בזמן הקרוב או בעתיד הקרוב יחסית אז לפי דעתי זה יהיה סתם בזבוז כסף לקנות כרטיס יותר חלש מה-9500 פרו ואח"כ לקנות אותו, בסוף יצא שתבזבז המון כסף.

פורסם

:kopfpatsch: ומה עם המחשב שלי? יש לי מעבד קצת יותר חזק, האם הכרטיס מתאים למחשב שלי? כבר הזמנתי ואני אמור לקבל אותו כל רגע...

אתה?

Pentium 4 1700Mhz

pc800 256 rdram

סוודר גמור... ::) תתחדש...

גל, אהממ... המפרט אולי?!

אוקיי, אני עכשיו רואה , זה יתאים לך סוודר גמור... :)

פורסם

כן, המחשב שלך יסתדר בסדר גמור עם הראדון (מופנה ל-S GABAY ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים