עבור לתוכן

קירור לדיואל קור, שקט, 250 שקלים...

Featured Replies

פורסם

הכי חשוב הוא שלא אצטרך לפתוח את הלוח ושיהיה שקט ושיחזיק לי את ה-6300 בקור :)...

אשמח לעצות אני לא ממש שוחה בתחום כמו פעם...

פורסם

אתה מעוניין במשהו פסיבי? אם כן תוכל לקנות Scythe ninja ולהוריד לו את המאורר,נחשב לפסיבי מעולה.

השאלה היא איזה מארז יש לך והאם אתה בכלל מתכנן OC

פורסם
  • מחבר

לא מתוכנן OC כרגע בכלל, האם הקולר שהצגת כאן הוא ללא צורך בפירוק הלוח ? איזה דגם יהיה הכי מתאים (נינג'ה ? נינג'ה REV B ? אינפיניטי ?) ? האם הוא באמת יחזיק 6300 על קירור פאסיבי ? ברמות טמפרטורה סבירות ? (מאמץ שלא יעלה על 60 מעלות) ביום קיץ קשה ?

המארז הוא TT סופראנו.

פורסם

אולי לא כדאי לנו להתעסק בפסיבי,מה גם שאני חושב שהוא דווקא כן דורש פירוק של הלוח.

קח לך Igoolo 5700 (אם לא טעיתי בשם) עולה כ-150 ש"ח,יציג טמפ' טובות ומגיע עם פוטנציומטר ככה שתוכל לשים אותו על מינימום ולשמור על השקט.

תוכל גם לקחת BT VX שאינו דורש פירוק של הלוח אם,והוא בהחלט שקט וחזק יותר מה-5700 אבל אני דווקא חושב שבמקרה הזה הכובד שלו והעובדה שלא מפרקים את הלוח אם ומחזקים,תהיה לא כ"כ טובה

פורסם

עד כמה שאני זוכר הנינג'ה לא מצריך פירוק של הלוח.

לך עליו.

פורסם

הנינג'ה והאינפיניטי לא דורשים פירוק לוח, בתנאי שמדובר ב-REV B.

אם מטרתך בשלב מסויים OC ויכולות קירור עדיפות - לך על האינפיניטי.

אם מטרתך היא לשמור על שקט מקסימלי, עדיף לקחת את הנינג'ה.

במילים אחרות - הנינג'ה עדיף לעבודה פסיבית\מאווררים חלשים, בעוד שהאינפיניטי להיפך.

פורסם
  • מחבר

האם הנינג'ה יוכל לחיות עם הטרמאל טייק ספיריט 2 ? (קירור היטפייפ דיי גבוהה לצ'יפסט..?

פורסם

היי אני צריך חוות דעת דחופה.

האם המאווררים THEMALTAKE GOLDEN ORB II ו-SCYTHE NINJA PLUS טובים יותר מ-BLUE ORB II SILENT 149MM

ואם כן אז באיזה מאוור לבחור?

OC כלול בהחלטה.

פורסם

והסיבה שאתה נדחף לתראד ולא פותח חדש היא...?

פורסם

הכי חשוב הוא שלא אצטרך לפתוח את הלוח ושיהיה שקט ושיחזיק לי את ה-6300 בקור :)...

אשמח לעצות אני לא ממש שוחה בתחום כמו פעם...

לדעתי גם הקרור המקורי של אינטל (בהנחה שזה מה שקנית) יעשה את העבודה.

לא לשכוח שלמאוורר המקורי יש PWM וכשהטמפרטורה במארז מאפשרת המאוורר יסתובב ב900 סל"ד שלא נשמעים בכלל.

פורסם
  • מחבר

בקיץ ב-LOAD רציני הוא מגיע ל-60 מעלות ומהירות סיבוב נוכחת של 2300-2500... לדעתי 60 זה מוסכן מאד למעבד הזה לא ?

פורסם

והחום שלו במאמץ יהיה בהתאם..זה לא פיתרון למישהו שמחפש שקט ויחד עם זאת שהמעבד שלו ישאר קר

פורסם

מה עם BT? הוא לא מקרר מספיק. ראיתי שהוא במומלצים כמעט תמיד. :nixweiss:

פורסם

BT VX אם כבר,שהוא לא דורש פירוק של הלוח.

בכל מקרה הטוניק והנינג'ה עדיפים אם מדברים על קירור "רגיל".

אם אנחנו מדברים על פסיבי אז הנינג'ה

פורסם
  • מחבר

והחום שלו במאמץ יהיה בהתאם..זה לא פיתרון למישהו שמחפש שקט ויחד עם זאת שהמעבד שלו ישאר קר

מזתומרת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים