עבור לתוכן

שאלה בנושא יצרניות

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני

פורסם

אין דבר כזה ומי שיעשה לך רשימה כזו עושה זאת ממניעים אשיים או העדפות אישיות כאלו ואחרות שלא מבוססות על נתונים אמיתיים.

זה בערך כמו לדרג את יצרניות הרכב מהטובה ביותר לפחות טובה,דבר שהוא בלתי אפשרי בפועל

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אבל עדיין איזו יצרניות כדאי לקנות שידוע שהם עובדות מעולה והכרטיס מחזיק זמן רב, וגם לכל יצרנית יש למשל מערכת קירור שונה אז אני צריך כמה עצות בנושא

פורסם

זה שיש קירור שונה לא עושה יצרנית אחת טובה מהשנייה,וכל היצרניות טובות והכרטיסי עובדים כמו שצריך.

על איזה כרטיס אנחנו מדברים? או על איזה תקציב אנחנו מדברים?

פורסם

כשאתה קונה כרטיס אתה צריך לעשות את זה לפי הסדר:

מחיר

ביצועים

אחריות

באנדל

כל חברה בכל כרטיס שלה נותנת מחיר טיפה שונה,אחריות שונה,באנדל אתה תמיד מחפש את המקסימום לפי סדר החשיבות למעלה.

פורסם

אפילו אתה לא ייכול לדרג את זה כמו: מרצדס-מכוניות יוקרתיות, פורד-MainStream וכו'....

כי כולם עולים במחיר זהה שההבדלים הוא מיזעריים, זה עניין של העדפה מה אתה מקבל בקופסא.

פורסם
  • מחבר

כשאתה קונה כרטיס אתה צריך לעשות את זה לפי הסדר:

מחיר

ביצועים

אחריות

באנדל

כל חברה בכל כרטיס שלה נותנת מחיר טיפה שונה,אחריות שונה,באנדל אתה תמיד מחפש את המקסימום לפי סדר החשיבות למעלה.

תודה רבה אחי עזרת לי המון זה בערך בדיוק מה שחיפשתי שיגידו לי פשוט לא ידעתי איך לנסח את זה את זה

פורסם

אבל זה גם כן לא ממש נכון.

אומנם כל הדברים הללו הם הדברים שצריכים לשים לב אליהם,אבל הסדר חשיבות שלהם משתנה מבנאדם לבנאדם.

אחד חשוב לו מאוד מה מגיע בבנדאל,מאחר וזה גם משפיע על המחיר ויכול להפוך כ.מסך אחד לכדאי במחירו ואת השני לממש לא.

אחריות היא עוד דבר שלי למשל חשוב מאוד,אך למישהו אחר זה יהיה בתחתית סדר העדיפויות שלו.

פורסם

אצל רוב האנשים שאני ראיתי זה סדר העדיפויות שלהם(וגם זה הסדר הכי הגיוני).

חוץ מזה בדר"כ בבנדל אתה לא מקבל משהו שאתה לא יכול להשיג בחינם.

מחיר- אם אין לך מספיק $ אתה פשוט לא יכול לקנות את מה שאתה רוצה :nixweiss:

ביצועים- הביצועים הכי טובים שה$ שלך יכול לקנות, זה די ברור לא?

אחריות- כמה שיותר יותר טוב, אני לא מכיר מישהו שלא מעוניין באחריות.

בנדל- הכי זניח אבל אם כל שאר הדברים שווים +- יכול להוות שיקול.

פורסם

גם קירור זה די חשוב, הייתי שם אותו מעל הבאנדל.

לאוברקלוקרים האחריות לא חשובה אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים