פורסם 2007 במאי 1918 שנים חבר שלי אמר לי שיש מערכת הפעלה (כמו לינוקס) שניתן להפעילה דרך הדיסק ודרכה לגשת לכונן הקשיח..האם זה נכון ואם כם אז מה שמה של התוכנה / מערכת ההפעלה הזאת?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים לא כמו, זה לינוקס, והיא נקראת knoppix.(אגב, היא ממש לא היחידה , אבל אני מניח שאתה מתכוון אליה כי היא פחות או יותר הכי מוכרת)
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר ואני צריך רק להוריד אותה ולצרוב אותה על דיסק?איך משתמשים בה לאחר הצריבה וההכנסה של הדיסק למחשב הרצוי ?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים פשוט תשנה בביוס את סדר הboot שהמחשב יעשה boot מכונן הcd או dvd , והמערכת תעלה אוטומטית
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר יש לך אולי הורדה ישירה?איזה סיומת אמורה להיות לקובץ הזה ? סיומת EXE זה בסדר ?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים בבקשה, אפילו משרת ישראלי:http://knoppix.spd.co.il/KNOPPIX_V5.1.1CD-2007-01-04-EN.iso(וכמובן לצרוב כimage)
פורסם 2007 במאי 1918 שנים כל הפצת לינוקס שיש לה Live CD תעשה את העבודה.אני דווקא חובב Ubuntu (למרות שאני לא חושב שניתן לגשת לHD תוך כדי ריצה כ-Live CD, אלא רק לאחר ההתקנה.).
פורסם 2007 במאי 1918 שנים אתה צורב את זה כדיסק אימאג'. הנרו אמור לזהות את זה אוט' ולא צריכות להיות בעיות. פשוט תכניס את זה לכונן ותעשה ריסט.
פורסם 2007 במאי 1918 שנים אז לא יודע, תלחץ על הקובץ ותראה אם התוכנה הזאת פותחת אותו.אם לא אז תתחיל לצרוב data cd ופשוט תכניס את האימג' לשם. זה אמור לעבוד, אני חושב...
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מה המטרה שלך?אם זה לצורך תיקון\שינוי אני דווקא ממליץ על ERD של WINTERNALS (שעכשיו שייכים למיקרוסופט).אם זה להתנסות בסביבת לינוקס אז באמת LIVECD של הפצות מוכרות יעשו את העבודה.
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר זה בעיקר לגישה וצריבה של קבצים חשובים שנמצאים לי במחשב...יש לך הורדה יירה של התוכנה?מה גודל התוכנה?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר פשוט תשנה בביוס את סדר הboot שהמחשב יעשה boot מכונן הcd או dvd , והמערכת תעלה אוטומטית ואיך אני עושה את השינוי הזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.